Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 év korkülönbség sok? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év korkülönbség sok? Van akinek ennyivel idősebb a párja?

Figyelt kérdés
Mielőtt megkapnám, hasonló a keresetünk és aminek állnia kell, gyógyszer nélkül is tökéletesen működik.
2019. júl. 17. 19:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%

Az élet rendje az,hogy idős korban hal meg az ember. De nem törvényszerűen így történik, és az sem biztos,hogy egy korban összeillő páros szerelme örökké tart.

A férjem fiatalabb volt pár évvel mint én, alig volt több mint 30 éves amikor elvesztettem, akkor már évek óta beteg volt.

Ez se az élet rendje szerint volt.

Azóta lett egy másik párom, aki velem egyidős, de hozzáteszem, volt kapcsolatom jóval fiatalabb pasival.

Az élet rendje szerint vélhetőleg a velem egyidős párommal lesz stabilabb a kapcsolatom,bár hozzáteszem,a kérdezőhöz hasonlóan a fiatal sráccal kb. azonos szinten voltunk egzisztenciálisan.

Egy korkülönbséges kapcsolatban a gyerekkérdés az, amiben azonosnak kell lenni az álláspontnak/szándéknak, ennyi.

2019. júl. 17. 21:22
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
#20 Örülök, hogy belátod, keress fel egyet. Azt pedig igazán sajnálom, hogy egyszer sem reagáltál tartalmilag arra, amit írtam, mert az egyetlen érved ellem az, hogy nincs igazam. Így nehéz érdemben vitázni. :(
2019. júl. 17. 21:32
 23/26 anonim ***** válasza:
25%

22-es... tudod már már szánalmasan vicces, amint meg akarod magyarázni hogy a 30 éves korkülönbség rendben van mert ők ugyanabban a században (korban) élnek.

Nem tudom 25 éves létedre mit tapasztaltál, és vajon a te párod 55 éves-e, de az tuti hogy nem működne. De hogy megnyugodj, válaszolok is. Egy 30 éves korkülönbséggel "működő" kapcsolatban sem az igények, sem az életcélok nem találkoznak. Vegyünk téged. 25 éves vagy (állítólag) és összejössz egy 55 éves pasival. A kinézetről most ne nyissunk vitát, de ha neked a ráncos bőr és a szottyadt golyók a fétised ám legyen, leszarom. Talán még gyereket is tud csinálni neked. De azt fel is kell ám nevelni tudod? Jó esetben 75 évesen elhalálozik a papa. De addig is adagolni kell neki a vérnyomáscsökkentőt, a mindenféle gyógyszert, stb. Egészségi állapot. Érted??? A másik, hogy milyen közös programok lesznek? Hová mentek? Papi nem fog vele szórakozni menni, fesztiválra stb. Most halál komolyan meg akarod magyarázni, hogy semmi gondod nem lenne egy 55 éves fickóval semmilyen téren???? Vicc...komolyan. Értem hogy liberális nevelést kaptál, elfogadod még talán a melegeket is, és tüntetsz a globális felmelegedés ellen is. De könyörgöm a nyilvánvaló baromságot NE magyarázd már meg! Ezt a nyomorult oldalt olyanok is olvassák akiknek tényleg tanács kéne, és a hozzád hasonlókat is komolyan veszik. Ezzel tönkreteszik az életüket egy rossz döntéssel. Gondolkodj már az isten áldjon meg. Ha már eszed nem sok van.

2019. júl. 17. 21:41
 24/26 anonim ***** válasza:
20%

Ja igen, azt elfelejtettem mondani, hogy egy kapcsolatban a hangsúly az értelmi szint hasonlóságán van (a kor hasonlósága helyett). Akiknek teljesen mások a céljai, az életmódja meg minden más, amiket felsoroltál, azok valószínűleg nem fogják hosszútávon bírni együtt, bár felőlem azok is nyugodtan kipróbálhatják, legfeljebb szétmennek, tehát eleinte őket is biztatnám. Ahogy a 21-es írta, két hasonló korú embernél sincs garantálva, hogy örökre együtt lesznek, vagy hogy egyáltalán elviselik egymást egy-két évnél tovább. De attól még simán létezhet egy régimódi gondolkodású huszonéves, aki fesztivál helyett kulturális eseményekre szeret járni, és egy lélekben fiatal ötvenes, aki szívesen eljár vele ugyanezekre a programokra, így aztán ők nagyon szépen összeillenek. És a kérdezőnek is igazából csak ennyit akartam javasolni, hogy nyilván felnőtt ember ő is, ő ismeri a másikat, és el tudják dönteni mások látatlanban adott véleménye nélkül is, hogy összeillenek-e vagy sem. És ha úgy gondolják, hogy igen, szeretik egymást, legalább egy ideig jól tudják érezni magukat egymás társaságában, akkor hajrá.

(Egyébként ha választhatnál, hogy melyik legyen elfogadottabb: a homoszexualitás természetes jelenléte az élővilágban, vagy a pénzéhes emberek környezetrombolása, ezáltal a globális felmelegedés felgyorsítása és a Föld lakhatatlanná tétele, akkor melyik mellett szavaznál? Mert a válaszod alapján van egy aggasztó sejtésem.)

2019. júl. 17. 22:02
 25/26 anonim ***** válasza:
57%
#24: Nekem semmi bajom a melegekkel, sokkal elfogadhatóbb dolog számomra, mint amikor öreg papák azt hiszik, hogy valóban illik hozzájuk egy fiatal lány és szerelemből van velük.
2019. júl. 17. 22:20
 26/26 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem ezt a nagy vitát. A 25 éves lány csak azt hangsúlyozza,hogy a kérdező döntsön a saját érzései alapján, az Őt támadó hozzászóló pedig a korkülönbség hátrányát hangsúlyozza. tulajdonképpen nem is mond egymásnak ellent a véleményetek!

Sok a 30 év, életszakaszban, célokban, egészségi állapotban. DE: a múltkoriban voltam egy mozgásszervi betegekkel foglalkozó kórházban. Több volt a huszonéves gerincsérves mint a 60-70 éves beteg.

És nézzétek meg hány 40-es fiatal hal meg, betegszik meg.

Van egy ismerősöm aki egyetemen tanított fiatal kora óta.Első párja egy kollégája, aki jóval idősebb volt Nála. Tökéletes volt a kapcsolatuk, és gyerekek ugyan nem született, de évtizedekig éltek még együtt. Amikor meghalt a férfi az ismerősömnek pár év után újabb kapcsolata lett, jelenlegi párja 10 évvel idősebb mint Ő. Most 60-70 évesek, ez már nem sok. Mindketten nyugdíjasok, jó egészségi állapotban vannak, járják a világot, jó anyagi körülmények között élnek.

Nem hinném,hogy valaha is megbánta az ismerősöm a nagy korkülönbséges kapcsolatot, hiszen pontosan azt kapta a férfitól amit várt egy kapcsolattól.

Nem ez a természetes, de hát mi az? A sok megcsalás a "tökéletesen összeillő" párok között az?

2019. júl. 18. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!