Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem figyel rám a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem figyel rám a barátom ha a haverjai is itt vannak? Néha még bunkó is velem

Figyelt kérdés

Ha kettesben vagyunk nagyon kedves mindig mondja mennyire szeret Puszilgat megkerdezi hogyvagyok haza akarok e már menni ha valahol vagyunk. De ha a haverjaival vagyunk nem is figyel ram rosszul voltam észre sem vette..

Mindig hív hogy menjek vele nem hagy békén addig ameddig nem megyek és a haverjanak a barátnője is szokott jönni és látom hogy ő vele még foglalkozik a párja.

De az én barátom mintha nem is lennénk együtt

2019. júl. 16. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a haverja barátnőjének akar imponálni, erre még nem gondoltál?
2019. júl. 16. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Hát persze kedves #1-es itt mindenki megcsal mindenkit. Akármilyen kérdést kiírnak ide, RÖGTÖN 20 NŐVEL/FÉRFIVAL CSAL. Olyan szánalmas csalódott lúzerek vagytok ti ...

A kérdésre válaszolva. Én elsőre azt mondtam volna, hogy nem tudja kezelni a helyzetet, de így, hogy ő hív. Így is fenn áll, vagy lehet neki fontosabbak a barátai. Ergo ha a barátaid és közötted kell választani, akkor őket választja.

2019. júl. 16. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem kommunikáld le vele a dolgot. Csak óvatosan, ne kiakadva. Szerintem jogos, ha ezt meg szeretnéd beszélni vele.

Lehet, hogy neki fel se tűnik, ilyen a személyisége stb... Nem hiszem hogy szándékosan bunkózna.

2019. júl. 16. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Szégyell téged, nem mer felvállalni. A haverjai fontosabbak. Hanyagolnám.
2019. júl. 16. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinte az nem menő, hogy a haverjai előtt foglalkozzon veled is. Az olyan papucs. Éretlen kisfiú még. Hagynám a francba az ilyet.
2019. júl. 16. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak adj neki időt. Beszéld meg vele, hogy nem esett jól. Ne hisztizz, mert annak nem lesz jó vége. Gondold át, és kedvesen mond el neki, hogy mit érzel, miért, és hogyan tudna rajta javítani. Kérdezd meg, hogy ő mit vár tőled, hogyan segítsd a dolgot. Lehet, hogy még nem volt olyan komoly kapcsolata, akit bemutatott a baráti társaságnak és még nem tudja jól kezelni. Ne aggódd túl :)
2019. júl. 16. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
A csorda félreviszi.
2019. júl. 17. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!