Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy végre ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy végre ne gonoljak rá?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy viszonzatlanul szerelmes vagyok egy nőbe. Ezzel még nem lenne baj, csak 95kg ról 70 re lefogytam (195cm vagyok), nem tudok enni, csak rá gondolok és szomorú is vagyok, gyakran megkönnyezem, hogy nincs viszonzás. Igazából testi fájdalmakat okozok magamnak, mindezt a figyelmetlenségim miatt. Nem, nincsenek öngyilkos hajlamaim, depis sem vagyok, csak mindenhol őt látom, képzelgek, aminek hála most autóbalesetet is szenvedtem. Meddig fog tartani? Most voltam nyaralni is, de rossz volt, hobbizok is, járok pályázni a srácokkal is, de nem tudok figyelni, próbálom nem elhagyni magam, de nincs ötletem, ha belekezdek valamibe nem fog menni, mert ő jár az eszembe... Próbáltam más nőkkel ismerkedni, haverkodni, de mikor komolyra ment volna meghátráltam, mert egyszerűen nem tudtam megtenni. A csaj 22 éves, mással jár és szeretik egymást, boldogok együtt, tehát nincs esélyem. Mit kéne tennem? Bocsi, hogy itt nyavajgok, csak a haverok is tanácstalanok, próbáltam alkohollal, droggal, fűvel fával, semmi nem jött be, aludni se merek, mert ott is csak vele álmodok, no jó hálistennek nem mindig, de van, hogy álmodok vele. Közel fél éve tart ez az állapot.
2019. júl. 13. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyél nutellát, tejszínhabos gesztenyepürét, dobostortát, lángost egy vízparti strandon, főtt kukoricát, húsos gombócot és rántotthúst, sok salátával. Ezek olyan finomak, hogy ettől elmúlik a szerelmi bánatod. Elmehetnél valami étel fesztiválra is, vagy falunapra ott pl vannak pörköltek, és vannak lányok is, nem baj ha nem jössz össze senkivel de mégis láthatod hogy még kik vannak rajta kívül.
2019. júl. 13. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Meg gulyást, friss puha kenyérrel és finom hideg kovászos ubit a pörkölthöz!

32/f

2019. júl. 13. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok.

A lényeg, amit te is ügyesen csinálsz, hogy ne zárkózz be semmi esetre sem!

Legyél társaságban, a barátaid között.

Én azt tanácsolnám, hogy ha rendszeresen látod azt a bizonyos lányt, és úgy érzed nem javult a dolog fél év alatt semmit, akkor tegyél ellene hogy még véletlenül se kerülj vele semmilyen kapcsolatba, ne is lásd.

Ha nagyon nem segít, akkor költözz el.

Tudom nem megy ez csak úgy, de az egészséged fontosabb mindennél.

2019. júl. 13. 22:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem igazán kívánom a kaját. Imádom a nutellat de valahogy azt sem. De megpróbálok mindent össze enni. Tudom, járok én női körökbe, barátaim is visznek, csak keveset beszélek, mert ábrándozok mindig róla.

A lányt nem látom, mert nem a városban lakik.

2019. júl. 14. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Fél év még friss. Az jó, ha eljársz és nem látod. Alakul az majd.
2019. júl. 14. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!