Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők szemében gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szemében gáz ha egy férfi pszichológushoz jár?

Figyelt kérdés

Mindenkinek lehetnek olyan problémái amiken egyedül nem, vagy nehezen tud átlendülni. Legyen az egészség, üzlet, sport akármi.

Ilyen esetben aki pszichológus segítségét kéri az a nők szemében gyenge ember, vagy teljesen rendben van?

2019. júl. 13. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Pár napja megkérdeztem, hogy járnának-e depressziós férfival, aki szintén pszichológushoz jár. Egyöntetű nem volt a válasz.
2019. júl. 13. 17:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
En inkabb becsulom az ilyesmit.
2019. júl. 13. 17:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
# 11: Nem azért jár pszichológushoz, hogy ne legyen depressziós? Azt pedig érdemes lenne kivárni... Írom ezt úgy, hogy én is depresszió miatt kezdtem el terápiázni, a depresszióból hamar kijöttem (pár hónap), de attól még a terápiám folytatódott. És akkor már ismerkedtem is. Amíg depressziós voltam, addig nem...
2019. júl. 13. 17:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Pont annyira gáz, mintha törött lábbal fordulna orvoshoz.
2019. júl. 16. 19:57
 15/15 anonim válasza:
Szerintem sem gáz én is jártam a munkahelyi nyomás miatt és segített a terápia
2019. aug. 8. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!