Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Mit szerettek, hogyan becézze a férfi a puncitokat?
Figyelt kérdés
Mi az, ami jól esik nektek e téren?
Jöhet kor is.
2019. júl. 12. 13:37
12/31 mákostésztaextrákkal válasza:
Még nem a barátom,nemhivatalosan viszont sarlaccnak hívja 🤭😂
15/31 anonim válasza:
De amúgy kíváncsiságból mégis milyen szituációkban jön fel ez a szó? Mert el nem tudom képzelni miért kellene kimondani vagy bárhogy is nevezni. Én se hívtam sose sehogy az exem nemiszervét :D
16/31 anonim válasza:
Ahogy egy kapcsolatban játszik az ízlelés, a szaglás, a tapintás, a hallás, úgy vannak olyan párok ahol a verbalitásnak is fontos szerepe lehet. Becézgetés, humor, évődés, vulgaritás, előkerül a tarsolyból a szex során.
17/31 anonim válasza:
Megvetik a puncijukat, és amit megvetik nem szeretik, ha becézik mert szimpátiát felé tanusításra ösztönöz. Sok bajjal jár, estére a bugyiba böfög sárga sleimet, havonta vérzik...és te jössz azzal, hogy becézni, abszurdum számukra, mintha egy hetero férfit egy nő megkérdi hogyan becézni az ánuszát. Beláthatod ez nem jön be.
18/31 anonim válasza:
Nem vetjük meg de mi a francért kéne becézgetni? A könyöködet meg a köldöködet se becézed. Csak egy testrész vazze nem a háziállatom..
19/31 anonim válasza:
#16 a páromat becézgetem is. De a puncimon mit kell becézni? Ezerszer szexeltem már, mégse volt egyetlen párbeszéd se ahol ki kellett volna ezt a szót mondani. Így tényleg el nem tudom képzelni milyen mondatban fordulhat ez elő. Szex közben mondja a pasi hogy "most kinyalom a nunid" vagy mi? Azt csinálni szokták, nem mondani. :D
20/31 A kérdező kommentje:
#19: látszik, hogy nem szokták verbálisan húzni az agyad előjáték során, vagy csak úgy. Te meg az ezer szex...chhh...😃
2019. júl. 12. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!