Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyeim! Mit szerettek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Mit szerettek, hogyan becézze a férfi a puncitokat?

Figyelt kérdés

Mi az, ami jól esik nektek e téren?

Jöhet kor is.

2019. júl. 12. 13:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
65%
Dickachu
2019. júl. 12. 14:12
 12/31 mákostésztaextrákkal ***** válasza:
28%
Még nem a barátom,nemhivatalosan viszont sarlaccnak hívja 🤭😂
2019. júl. 12. 14:17
 13/31 anonim ***** válasza:
Exem úgy nevezte Pindzsu :)
2019. júl. 12. 14:28
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy. 18l
2019. júl. 12. 14:37
 15/31 anonim ***** válasza:
De amúgy kíváncsiságból mégis milyen szituációkban jön fel ez a szó? Mert el nem tudom képzelni miért kellene kimondani vagy bárhogy is nevezni. Én se hívtam sose sehogy az exem nemiszervét :D
2019. júl. 12. 14:44
 16/31 anonim ***** válasza:
54%

Ahogy egy kapcsolatban játszik az ízlelés, a szaglás, a tapintás, a hallás, úgy vannak olyan párok ahol a verbalitásnak is fontos szerepe lehet. Becézgetés, humor, évődés, vulgaritás, előkerül a tarsolyból a szex során.

2019. júl. 12. 16:32
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Megvetik a puncijukat, és amit megvetik nem szeretik, ha becézik mert szimpátiát felé tanusításra ösztönöz. Sok bajjal jár, estére a bugyiba böfög sárga sleimet, havonta vérzik...és te jössz azzal, hogy becézni, abszurdum számukra, mintha egy hetero férfit egy nő megkérdi hogyan becézni az ánuszát. Beláthatod ez nem jön be.
2019. júl. 12. 19:40
 18/31 anonim ***** válasza:
95%
Nem vetjük meg de mi a francért kéne becézgetni? A könyöködet meg a köldöködet se becézed. Csak egy testrész vazze nem a háziállatom..
2019. júl. 12. 19:51
 19/31 anonim ***** válasza:
77%
#16 a páromat becézgetem is. De a puncimon mit kell becézni? Ezerszer szexeltem már, mégse volt egyetlen párbeszéd se ahol ki kellett volna ezt a szót mondani. Így tényleg el nem tudom képzelni milyen mondatban fordulhat ez elő. Szex közben mondja a pasi hogy "most kinyalom a nunid" vagy mi? Azt csinálni szokták, nem mondani. :D
2019. júl. 12. 19:54
 20/31 A kérdező kommentje:
#19: látszik, hogy nem szokták verbálisan húzni az agyad előjáték során, vagy csak úgy. Te meg az ezer szex...chhh...😃
2019. júl. 12. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!