Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, van álomnő számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, van álomnő számotokra kívül-belül?

Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 15:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Van, de ő számomra azért álomnő, mert olyan a személye, ha vele beszélek, megáll az idő, senki más nem váltja ki azt belőlem, amit ő. De másokból meg nyilván más lány váltja ki ugyanezt.
2019. júl. 11. 15:51
 2/16 anonim ***** válasza:
14%

Belső tényezők:

Amikor a szemébe nézek, érezzek valami mélységet. Legyenek önálló gondolatai, merjen szembe menni a véleményemmel. Szeressen mélyre ásni különböző dolgokban, témákban. Ne féljen táncolni. Sok zenét, filmet ismerjen és szeressen. Elfogadom az érzelmi túltengéseket, ha van alapjuk, sőt nagyon jó színteret teremtenek vitákra (visszautalok a második mondatra). Tudjon okosan bánni az alkohollal, teljesen NE vesse meg, ahogy én sem teszem. Nehezen kiismerhető legyen mások számára (számomra is). Egyéb fontos belső tulajdonságok: bátorság, ravaszság, szenvedélyesség.

Külső tényezők:

Ne szeressen pózolni, instagramot és hasonló dolgokat önigazolásra és lájkok gyűjtögetésére ne használjon. Viszont bármilyen jól összeszedett, témaorientáltságú, de ugyanakkor személyes internetes felület pozitívum lehet. :D Figyeljen rá miket eszik, és hogyan. *Nem kell vegetáriánusnak lenni az egészséges életmódhoz. Nagyon sok mindent elárul egy nőről a lábfejének állapota. Aki foglalkozik azzal, hogy a talpa szép, ápolt legyen, azzal egyéb területeken sem lehet súlyos probléma.

2019. júl. 11. 15:56
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

Persze. Nagy valószínűséggel álom is marad.

32/f

2019. júl. 11. 16:01
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
#2 Akkor te kőkeményen lábfétises vagy ugye?
2019. júl. 11. 16:13
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Ezt már többször kérdezték tőlem, hogy külsőre mi az ideálom, ugyanazt feleltem mindég: "Ha a fejemhez szorítasz egy töltött fegyvert, akkor sem tudnék erre egzakt módon választ adni" :D

Elsőnek a mosolya varázsol el. Aztán nézem a többit. :)

Belsőre kezdésnek meg legyen olyan a személyisége, mint a képen aki sütid ad (ez lefed azért pár jellemzőt):

[link]

:))

NA, most jól megválaszoltam! :D

40F

2019. júl. 11. 16:22
 6/16 anonim ***** válasza:
34%
minden férfinak van :D valakinek ez csak ideálja azaz nem konkrét személy valakinek viszont konkrét személy még ha sok dolog nem is klappolna vele!
2019. júl. 11. 16:33
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

#5. Tök jó ez a kis képregény. :)

32/f

2019. júl. 11. 16:35
 8/16 anonim ***** válasza:
20%
16:13 Nem mondanám lábfétisesnek magam, mert nem izgat fel szexuálisan. Viszont a koszos, gyűrött talpak árulkodónak számítanak a szememben :D Rossz lábbeliviselet következménye is lehet, de alapvetően az, hogy azzal nem kell törődni, mert úgysem látszik. Tudjuk, mi nem látszik még.
2019. júl. 11. 16:40
 9/16 anonim ***** válasza:
*alapvetően az az oka
2019. júl. 11. 16:41
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

Gyűrött talpak.. ez se normális teljesen😂

Hát ilyen nincsen. Mégis mi a franc köze van a gyűrött talpnak ahhoz, hogy én mennyire vagyok igényes más helyeken.

Sőt kérdem én, hogyan lehet a gyűrött talpat kisimítani?

Áhh 😂

2019. júl. 11. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!