Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hóditsak meg egy sokkal fiatalabb pasit?
Szóval van egy fiatalabb srác, akit nagyon megkedveltem. Van köztünk 11 év, tudom, hogy egyesek számára talán ijesztő, de mostanában ez a korosztály jön be nekem. Egyszerre kisfiúsak és férfiasak, ami nagyon vonz :)
Valamennyire én is szimpi vagyok, voltam neki. Párszor találkoztunk, mint barát. Megpuszilt, átölelt, mindig így váltunk el.
A névnapom előtt megbeszéltük, hogy találkozunk majd aznap este és bulizunk. Abból nem lett semmi, pedig megígérte. Ez nagyon rosszul esett. Szerintem akkor rontottam el a dolgokat, mert nagyon sokszor írtam neki facebookon. De annyira szerettem volna a talit, úgy beleéltem magam.
Közben megpróbáltam elfelejteni. De minél jobban szeretném, annál nehezebb. Egyszerűen nem tudok másra gondolni, csak rá.
Ezt az egy talit még nagyon szeretném, de már nem nagyon merek neki írni.
És ha egyszer belemegy, akkor mit csináljak? Szeretném, ha megkedvelne :) Tudom, hogy nem lehet eröltetni ezeket a dolgokat, de hátha van valakinek 1-2 jó ötlete :)
Mennyi a srác? Szerintem ha picit is kedvel téged akkor semmi praktika nem kell. Találkozz vele, menjetek moziba, sétálni, beszélgessetek sokat és idővel kialakul. De ne erőltess semmit, mint írtam ha tetszel neki és kedvel akkor egyszer csak azon kapod magad hogy együtt vagytok.
Mostanában én is az idősebb 35 körüli nőket nézem meg. (30 vagyok)
21 éves :)
És akármilyen hihetetlen itt egyeseknek, nem mindenkinek jönnek be a rihegő röhögő tinilányok, akik azon versenyeznek, hogy ki látott több férfi nemiszervet :D
Kedves 6-os!
1. Te is fiatalabb vagy, szóval te is szégyen vagy, hogy ilyesmin jár az "eszed"
2. 31 évesen nem itt kéne szexpartnert keresned.
Gyere 6-os pörögj bennem, ha ekkora a szád.
44/vénlány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!