Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni?
Figyelt kérdés
1 éve,hogy megismertük egymást a munkahelyünkön. Az elején minden mesébe illő volt,szemeztünk munka közben,lestük mikor érkezik a másik,direkt úgy kértük a beosztást,hogy együtt dolgozhassunk majd utána együtt mehessünk haza,azonban valami nagyon megváltozott. Régen hajnalban munka után is beszéltünk,ma már egyáltalán nem. Életemben ő volt a második személy akibe igazán szerelmes voltam és nem megy a feledés,próbáltam másokkal ismerkedni de mindenkiben csak őt keresem,pedig már nem is beszélgetünk. Az egyetlen kommunikáció ami köztünk van az facebookon egy lájk vagy reakció,ha a másik feltesz valamit.Mit csináljak? Hogy lépjek túl rajta?2019. júl. 1. 16:09
1/5 anonim válasza:
Valami oka csak volt a változásnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván volt,igazából az ő részéről alábbhagyott az érdeklődés,egyre kevesebbet volt időnk együtt dolgozni járni,kevesebbet találkoztunk és eltávolodtunk.
2019. júl. 1. 16:25
3/5 anonim válasza:
Lehet rosszul gondolom,de önmagában az a tény,hogy nem dolgoztok együtt,vagyis kevesebbet,és így kevesebb az alkalom a találkozásra,beszélgetésre,az nem ad okot az eltâvolodásra,ha valóban tetszettetek egymásnak.De akkor Te is hagytad,hogy így történjen!Ha meg akarsz vele beszélni nem értem miért nem kerested.Gondolom neki se volt egyértelmű akarsz-e valamit.És ha Te vagy a férfi végképp.Akár fbn,telefonon is lehetett volna keresni.Ahogy írtad ott likeolgat még.Ha akarsz vele beszélni,akkor írhatsz neki most is.
4/5 A kérdező kommentje:
Kerestem elég sokszor, beszéltünk napokig majd egyszer csak nem válaszolt. Ez ment egy párszor,majd utána már én sem írtam mert elég egyoldalúnak tűnt a dolog utána.
2019. júl. 1. 16:34
5/5 anonim válasza:
Beszélj vrle mégvegy utolsót éz zárd le rzrket az érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!