Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Miért másztok rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért másztok rá nyilvánosan a barátnőitekre?

Figyelt kérdés

Nyali-fali-tapi minden sarkon. Mire jó ez nektek?

Akár baráti társaságban is, összejöveteleken.

Így vágtok fel a haverok előtt? Jelzitek a tulajdont, mint valami őskori rítusban vagy nem bírjátok ki hazáig?

2019. jún. 30. 17:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#7 Köszi a választ.

#6 és #8 agyilag ikertesók

Ha nem tetszik a kérdés, nem kell kommentelni.

#9 Nem megyek haza hozzájuk, megnézni mit visel otthon a nő. Furcsa hozzáállás, hogy ismeretleneknek jobban kiteszi magát.

#10 A barátnődnek nem kell kellemetlen, hogy non-stop fogod az alkatrészeit, nehogy szétessen?

2019. jún. 30. 18:16
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Nem kellemetlen. Ő is lazán megteszi. így olyan párok viselkednek, ahol ez egyiket sem zavarja.

Zavarná, akkor szóvá tenné, talán el is húzódna, vagy is jelezné egyértelműen nemtetszését. Az, hogy viszonozza, nem azt mutatja, hogy zavarná.

2019. jún. 30. 18:22
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

Na figyi, értelek is meg nem is.

Mert én se bírom, ha a barátom piócaként szívja a testemet mások előtt. De ha más csinálja, és ezt szeretik, akkor kit érdekel?

Vannak azok a fajta szerelmes párok, akik nem tudnak fél percig nyugton ülni, nem érdekli őket, hogy nyilvánosan vannak, simán öltáncoznak ruhában.

De szerintem ez aranyos, hogy ők így vannak. Én gátlásos vagyok ehhez, de egyszerűen nem kötelező néznem, ha valaki ezt csinálja.

Persze van amit mondasz, hogy a haver előtt vág fel, de hát akkor meg tudod is a választ, miért csinálja.

2019. jún. 30. 18:24
 14/22 A kérdező kommentje:

#12 Baráti társaságban, rokonok közt ugyanúgy? Őket nem zavarja?

#13 Nem kötelező nézni, de ha melletted ülve csinálják és az duó egyik tagjának egyik testrésze átlóg az öledbe, az elég zavaró tud lenni.

Vonuljanak félre legalább, ne szúrják ki a másik szemét.

Nem csak ember zavar az ilyesmi, ahogy itt próbáljátok beadni. A "Menjetek szobára!" felszólítás pont ezt jelzi.

2019. jún. 30. 18:31
 15/22 A kérdező kommentje:
jav. engem zavar..
2019. jún. 30. 18:32
 16/22 anonim ***** válasza:

14. Én max ha rám ülnek, akkor meg szoktam jegyezni, hogy bocsi, menjetek arrébb (pl. buszon volt ilyen).

És... arrébb mentek. :)

2019. jún. 30. 18:39
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 :) Hogy ez eddig nem jutott eszembe. Eddig mindig a némát játszottam, fenébe...:)
2019. jún. 30. 18:42
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben azért van egy határ, ha valakit igazán szeret annak szép vagyok az otthoni melegítő naciban is.

Az alkatrész ellenőrzés is egy határig rendben van,nyilván nem a szülők,nagyszülők előtt kell tenni, mert teljesen más korosztály, ők meg addig mit csináljanak, malmozzanak?

Az hogy baráti társaságban ki mit csinál, ki mit enged meg magának az ne a te problémád legyen. Ha ők ilyen pár hát ilyen, de 1-1 fenékre csapás még nem a világ vége ha vannak valahol, nyilván nem a bank közepén kell egymást nyalnu falni az ügyintézés alatt.

Neked ha nem tetszik nem kell nézd, nem kell csináld.

22/L

2019. jún. 30. 19:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Értem én meg nem is amit mondasz, feltételezem senki nem a másik bugyijában nyúlkál nyilvánosan mert az már baj, de egy egy kéz érintés, mosoly puszi, még nem határfeszitő és nem is tragédia. Szerelmesek..
2019. jún. 30. 19:15
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem puszi, kéz simi, fenékcsapkodás szintű dolgokra gondoltam...
2019. jún. 30. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!