Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idosebb ferfi fiatalabb lany - barati koros problema?
Haho. En 26 vagyok, a baratom 39. Igazabol nem komolynak indult, de egymasba szerettunk ( nem volt csaladja vagy ilyesmi, fuggetlenek voltunk mindketten.) Nagyon jo vele, jarunk kirandulni, etterembe... de a barataimmal meg nem talalkozott. Es nem is igazan akar. Eleg zarkozott ember, megertem, de meg a legjobb baratnommel harmasban sem ultunk le.... fiatalabbak vagyunk de a barataim is normalisak akik kepesek eretten viselkedni, beszelgetni, szoval nem az lenne, hogy ott van egy csomo nevetgelo pletykalo tini koreben. Gyogypedagogus, operator, orvosira jaro emberek vagyunk....
Nyilvan megertem h pl fesztivalra nem jon velem, kinott belole. De valahol neha szomoru, hogy mintha az eletem egyes reszeibol o teljesen kimaradna:(
Neki nem igazan vannak baratai, elmaradtak a sok koltozes miatt.
Ezen kivul amugy minden rendben, sose mondta higy ne menjek bulizni stb., es tenyleg ugy erzem a lelki tarsam, csak ez a dolog bant neha.
Volt mar vki hasonlo helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!