Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komolyan akart tőlem valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan akart tőlem valamit vagy csak felejteni akart?

Figyelt kérdés
A srácnak első komoly kapcsolata volt. Nagy szerelem volt mások elmondása szerint, meg tini korukban kezdődött, 5 évig voltak együtt a lánnyal. A srác elvileg megutálta, a barátnője sokszor úgy bánt vele mintha a kutyája lenne, nagyon csunyan viselkedett sokszor és rengeteget veszekedtek.. A srác azt mondta nem szereti már egyáltalán, szakitott vele. Mi ra egy-két hónapra elkezdtünk ismerősök által beszélgetni, találkozni inkább társaságban, de volt hogy találkozni akart velem, haza vitt, de ennyi volt. Úgy ereztem, hogy tetszek neki, egyszer megpróbált meg csókolni, de nem viszonoztam. Randira is hívott összesen 3x de féltem, hogy nincs túl a barátnőjén, mondtam neki, hogy maradjunk csak barátok. Aztán elkezdtünk ritkábban beszélni és ra 1-2 hónapra összejött a volt barátnőjével. Azt mondta megváltozott a lány és megint szerelmes lett. Akkor tőlem mit akart? Miert hívott randira? Hogy lehet hónapok alatt ki szeretni aztán bele szeretni újra? Van ötleted/véleményed? Köszönöm a válaszod!
2019. jún. 27. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy hogy rájött te csak húzod az agyát, és ő párt keres nem barátokat.

Én ugyanígy vagyok, vannak barátaim, főként férfiak. Nőkkel inkább szerelmi kapcsolatot szeretnék nem baráti kapcsolat...

Ő visszament a régi "jól" beválthoz, tipikus mert az emberek a régi szart előszeretettel választják az új bizonytalannal szemben.

2019. jún. 27. 14:16
 2/3 imrmi válasza:
Első komoly kapcsolatot nehezen lehet felejteni. Ha tényleg igazi választ akarsz kapni akkor tőle kéne megkérdezned hogy akkor most mégis mit akart tőled. Szerintem ő úgy próbált felejteni hogy másnál próbálkozott, vagyis nálad és ezért hívott téged randira, vagy látott benned valamit amit a volt barátnőjében is.
2019. jún. 27. 23:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Most már mit érdekel ez téged?

Gondolom esélyt akart egy új kapcsolatra, de ahhoz két ember kell.

Te meg leráztad.

2019. júl. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!