Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év korkülönbség sok? 41F 31N
# 10
És kit érdekel random, számomra idegen gyökerek véleménye szerinted? Elég gáz és korlátolt ember az, aki neki semmit nem számító random idegen véleménye alapján akarja alakítani meg élni a saját xaros kis életét. ;)
Én 28 vagyok, de nekem is tetszik most 42 éves férfi.
Nem más véleménye az, ami visszatartana ettől az egésztől. Hanem a lényegesebb dolgok, mint pl
-közös-e az értékrendünk,
-a céljaink hosszútávon ( házasság, még egy gyerek, eddig eleve nem képzeltem el gyerekessel)
- szóval el tudom-e fogadni a családi hátterét, hozott csomaokat
- milyen ember, alapvetően passzolnánk-e, működne-e.
Ezer egy dolog van amin érdemes elgondolkozni, de a random-senki-idióták véleménye nincs közöttük. ;)
Egyáltalán nem sok. Köztünk 30 év van. Már lassan 1,5 éve tökéletesen megvagyunk.
28/N 58/F
Látom nem túl sok segítőkész választ kaptál.
A szüleim között 11 év van, apukám 50, anya 39. Szeptemberben lesznek 17 éve együtt, van két gyerekük, én (16) és a tesóm (12).
Ne mások véleményét vedd figyelembe szerintem. Ha jól működik minden, a 10 nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!