Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lépjek túl rajta, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl rajta, ha nagyon tetszik?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy évig húzta az agyam, először azt mondta kapcsolata van,nem lehet köztünk semmi,de ugyanúgy adta a jeleket. Miután szakítottak igazából szerintem szomorú sem volt,hamar túllépett a dolgon,azonban idő közben 2 hónapig nem beszéltük,igaz előtte is inkább csak facen vagy ha a közös társaságunkkal mentünk valahova,ilyenkor pedig mindig egymás közelében voltunk. Majd a két hónap után megint összehozott minket a sors,újból elkezdtünk beszélgetni és úgy éreztem sínen van minden,de rájöttem,hogy valószínűleg ő nem érez semmit,csak tetszik neki,hogy bejön nekem és kb, bármit megtennék érte. Nagyjából teljesen biztos vagyok benne,hogy ez a helyzet és ez nekem eléggé fáj,de el kell fogadnom. Hogy lépjek túl rajta,ha nagyon tetszik? Egész nap azon gondolkodom,hogy hol ronthattam és hogy lehetne helyre hozni,de rá kellett jönnöm,hogy ezt már sehogy.
2019. jún. 5. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Az őszibarack hamvas, de nem mindenki szereti. Tetszhetsz neki, kedvelhet is, de ha nincsenek érzései irántad, nem tudsz mit tenni. Kösd le a gondolataidat! Akár egy új hobbyval, csavarogj, ismerkedj!
2019. jún. 5. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Tiltsd le + kerüld el, ennyi.
2019. jún. 5. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Tedd félre az egód és simán mondj le róla.
2019. jún. 6. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!