Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, utálnátok ezért azt a másik nőt?
tegyük fel, volt egy nagy szerelmi kapcsolatod, együtt éltél néhány évet álmaid pasijával... akiről aztán kiderült, mégsem olyan jó arc, dobott téged, mert talált magának mást.
eltelik pár év, és te tök véletlenül munka kapcsán megismerkedsz egy nővel, akiről kiderül, hogy miután te kikerültél a képből, a múltban neki is udvarolt a volt csávód, de már nincs köztük semmi. fontos: nem emiatt a másik nő miatt dobott téged, mert ez a nő csak évekkel később, jóval utánad lett fontos az exed számára.
erre a nőre hogy tekintenél, ha megtudnád, hogy a volt pasid sokkal több mindent megosztott vele az életével kapcsolatban, amit annak idején előled elhallgatott?
például neki elmondta, hogy van egy nővére, de neked nem mondta el, míg együtt voltatok.
vagy neki elmondta, hogy milyen betegséggel küzdött éppen akkor is, mikor veled élt együtt, de neked nem mondta el, eltitkolta előled.
tehát bensőséges, személyes infók, amikről neked soha nem beszélt, holott 4 évig életek együtt, ezzel a másik nővel meg fél évig állt csak kapcsolatban, és jobban beengedte a saját világába.
mit éreznél ez iránt a másik nő iránt?
irigységet, féltékenységet, ellenszenvet, amiért van benne valami, amivel jobban közelebb tudott férkőzni a pasi lelkéhez, és aki iránt ő nagyobb bizalommal volt iránta, mint irántad?
"volt egy nagy szerelmi kapcsolatod, együtt éltél néhány évet álmaid pasijával..."
vs
"neki elmondta, hogy van egy nővére, de neked nem mondta el, míg együtt voltatok."
:D :D :D...4 év alatt nem tudtad meg, hogy van nővére...édes jóságos szent...
ki mondta, hogy én vagyok az a nő, akivel 4 évig együtt élt?
nem én vagyok.
ha én lennék, nem tenném fel ezt a kérdést, mert tudnám, hogy mit érzek.
nem tudom elképzelni azt a szituációt, hogy 4 évig együtt élek vkivel és olyan alapvető dolgot nem tudok meg róla, hogy van egy nővére vagy hogy egészségügyi gondokkal küzdött
de amúgy nem, nem utálnám a másik nőt, mert neki semmi köze nem volt ahhoz, hogy az a kapcsolat nem jól működött
nem ismerem a kérdésben lévő nőt (akinek a helyébe kellett képzelni magunkat), így nehéz megtippelni, hogy neki ez mennyit számít, zavarja-e egyáltalán vagy mivel évek teltek el közben, rég nem is érdekli mi történt
amúgy féltékenységet még el tudok képzelni, hogy a másik nő miért volt jobb, mint ő, de ha elég értelmes és tudja éretten kezelni az ilyet, nem fog se ellenszenvet érezni ezért, se féltékenykedni
Elég nonszensz a szituáció, de ha adódna ilyen helyzet, nyilván bennem lenne a tüske. Ellenszenvet nem éreznék, de valamilyen szintű keserűséget igen. Ezt persze próbálnám rendezni magamban, amennyire tudnám.
Jelenleg látok rendszeresen olyan helyzetet, ahol egy másik nőre van idő, energia, sűrű vele a kommunikáció, amíg nekem anno ennek a töredéke sem jutott. Tudnak azért rosszul esni az ilyen dolgok.
"Ellenszenvet nem éreznék, de valamilyen szintű keserűséget igen."
de miért a másik nő iránt éreznéd ezt?
nem inkább a pasi iránt kéne ezt érezni?
a nővér "csak" féltesó.
ez számít vagy ugyanolyan durva, hogy eltitkolta?
A másik nő semleges lenne.
Az másik lap, hogy azt aki az életem része, lezártam évek után képes e ilyen módon felszakítani sebeket, hogy ilyenek derülnek ki róla, rólunk.
Magamat ismerve hagyna nyomot, de túl nagy jelentősége nem lenne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!