Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egyetértetek ezzel a kijelentéssel?
Egyet.
Velem egy nő sem egyenrangú, és kifejezetten agresszív tudok lenni, ha egy nálam fizikailag jóval gyengébb valaki próbálna irányítani. Kb előjön belőlem az állat.
Amúgy én sem uralkodnék senkin, de azt sosem tűrtem el, hogy egy nálam életre jóval alkalmatlanabb valaki ugráltasson.
Annak kb annyi lesz.
# 3/3
Most a normális átlag emberekről volt szó , nem a gilvánfa meg 8 keresekről .
Annyi igaz hogy egy párkapcsolatban mindig van egy alárendelt vagy pedig egy úgynevezett tanár diák rang! Ez igaz! Nagyon kevés szinte nincs is olyan ahol a felek teljesen egyenlők! De pl olyan is ahol váltakozik hogy ki van alárendelve! Nálunk is ez van a barátnőmmel ha ugy döntene hogy elhagy én bele örülnék... de viszont én tudok ultimatumokat adni neki/meggyőzni őt, de persze ő is tud ram hatni valamely szinten, egyszerre érzem magam szolgálnak és úrnak
Szoval mi nem vagyunk egy szinten inkabb egy mérlegen állunk olykor ő olykor én felém billen meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!