Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érez irántam és mit akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam és mit akar tölem?

Figyelt kérdés
nagyjábol 2 honapja ismerkedtem meg egy 39 eves pasival, mozdonyvezetokent dolgozik es egy vasutállomáson ismerkedtünk össze, sokat járok arra es sokat beszélhettünk. Azóta irogatunk egymásnak, de nem vagyunk ismerösök mert neki van két ovis fia és élettársa és gondolom nem akar bonyadalmat. Viszont egész nap ír, vagyis keressük egymást. Sokat bókolunk egymásnak, kinyitja a szemét hajnalban már ír, es éjszaka is mielött elalszik. Az egesz napját mondja mit csinál kivel van, hol van, mit eszik-mit iszik. Én dettó. Sokszor beszélgetūnk, hogy mi lenne ha de olyankor elkomolyodik, es mondja hogy neki ezt nem szabad mert felelössége van. Olyankor mindig picit összetör. . Tudja hogy akarom, én meg csak szeretnén ha akarna, de mindig azt mondja hogy nem akarja bántani a lelkemet! Közben idézeteket küld, hogy hiányzok neki, és alig várja a délutánt azt a 2 percet hogy láthasson és magához öleljen. Miert csinálja ezt? mit akar tölem? teljesen magába bolondított. mondtam neki hogy fejezzük be a beszélgetést mert nem akarok érezni iránta semmit, mert úgyis én húzom a rövidebbet, erre azt mondja, hogy nem akar elveszíteni mert fontos vagyok neki. De mennyire? hogy beszélgessünk és néha megöleljen? Mondtam már neki hogy nem akarok belészeretni, erre csak mosolyog, és azt mondja hogy "pedig titkon valahol mindketten erre vágyunk". Nem tudom mit tegyek. Mit akar? Családja van, gyereke, éllettársa. Mit akar tölem? Ti mit tennétek?
2019. jún. 1. 07:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%

Valószínű, semmit nem akar. Kissé unalmas lehet a kapcsolata, lehet az asszonynak kevés ideje marad rá a gyerekek mellett és veled hízlalja az egóját. Élvezi, hogy a párján kívül másnak is kellene. Annyit viszont nem érsz neki, hogy a langyos szart kockára tegye érted.

Én a helyedben elfelejteném és keresnék olyant, akivel nem néhány lopott óra a legjobb kilátás és még arra is kevés az esély. Az idődet pazarlod.

2019. jún. 1. 07:09
 2/12 A kérdező kommentje:
és hogy szakítsam meg vele a kapcsolatot? nem miatta , mert ö valószínüleg hamarabb túl lenne, hanem magam miatt-hiszen szombat korán reggel rajta agyalok. Nemis kellett volna bele mennem. Mit csináljak ha vágyom rá??
2019. jún. 1. 07:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Tiltani, törölni mindenhonnan, kerülni a helyeket, ahol összefuthatsz vele. Keresni mást, aki leköti a gondolataidat.
2019. jún. 1. 07:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Annyira hogy valaki legyezgesse a hiusagat, hisz a felesege adott

.jajjjosszetor, ha sziba kerul, hogy nem.lehet semmi..tenyleg???mindjart elsirom magam ettol a sajnaltato dumatol

2019. jún. 1. 07:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez az igazi érzelmi manipuláció. Teljesen jól látod kérdező, mert ez az egész sehova nem vezet. Neki a családjával, és az elrontott házasságával kéne kezdenie valamit, és nem mást bolondítani. Ez a “kapcsolat” igazából róla szól. Te ebben nem kapod meg a viszonzást, amire alapból vágynál.

De akkor mégis hogyan tovább?

Szerintem hamar kiderülne, hogy csak a “tiltott gyümölcs” miatt volt izgalmas neki ez. Nyilván otthon nem működik jól a kapcsolat, nem kapja meg amit szeretne, de talán ő sem adta meg.

Ha most az otthoniakkal megteszi ezt a titkos kapcsolatot, akkor később veled is megtenné. Nem tudhatod, hogy most csak a betöltetlen szükségei, vágyai miatt kötődik, vagy igazi-e a szeretete. Sajnálom a feleséget, és a gyerekeket. Valószinüleg nem tudnak semmiről.

Szerintem ennél mélyebb, igazibb, tisztább szerelmet át tudsz élni olyannal is, akinek rendezett a háttere. És boldog is lennél, mert van jövő, közösen, zavartalanul. Az, hogy te most jobb vagy a felesègnél, nagyon kicsi időre tart ki, mármint akkor ha neked önbizalomhiányod lenne. Ha téged választ, akkor a gyerekeit löki el miattad.

Bocs, hogy így fogalmaztam, de sajnos ez most a reális helyzet.

2019. jún. 1. 07:57
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, megerösítettetek abban amit érzek ezzel kapcsolatban. Mondjam meg neki hogy hadjuk ezt az egészet, vagy csak tiltsam le? Nem akarok Bunko lenni vele mert nem egy szemét pasi.
2019. jún. 1. 08:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, a lényeg utana van, hogy a konyorges ellenere se foglalkozz vele ujra.
2019. jún. 1. 08:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Te egy pluszt hoztál az életébe azzal, hogy válaszolgatsz neki és foglalkozol vele. Unaloműzőnek jó vagy, de 2 kicsi gyerekét nem fogja elhagyni miattad.

Tiltsd le és szakíts meg vele minden kapcsolatot amíg valami kellemetlenség nem történik.

2019. jún. 1. 08:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez nem bunkóság kérdése. Ha felmerül, hogy valakinek családja van, és úgy irogat, meg kedveskedik, azonnal le van zárva az el sem kezdődött kapcsolat. Nem értem, hogy miért nem merült fel ott akkor, amikor ez kiderült, hogy azonnal véget kell vetni ennek. Mi keresnivalója egy másik nővel? Nem értem ezután, hogyan maradt bizalmad hozzá? Könyörgött? Szépeket írt?

Itt nem udvariaskodni kell, mert játszott az érzéseiddel, becsapott. Az a jogos, ha indulatot éreznél felé, hogy miért tette ezt.... Nem hogy bunkónak lenni vele.... Be lettél csapva!!

Ezek után ha mégis lenne kapcsolat, te nem éreznéd kínosnak, amikor a gyerekeivel találkozik, hogy itt mi történt?

Teljesen más helyzet lenne, ha már válás után ismerkedtek meg. Akkor nincs közöd az eseményekhez, és nem titokban megy minden.

De ha most a nő ügyvédet keresne, akkor olyan jogi helyzet van, hogy házasság nélkül is kiperelhet belőle amit akar. Láttam ilyeneket, ne menjünk el emellett naivan.

2019. jún. 1. 09:10
 10/12 Rockarc ***** válasza:
100%

Utolsoval ertek egyet. Az nem egy kedves pasi, aki a csaladjat hatrahagyva masokkal ismerkedik, ki tudja milyen celbol, de lathatoan tobb, mint baratsag.

A masik oldalon ott vagy te, mint szinten nem kedves lany, aki kikezd egy hazas pasival, es azt varja, hogy hagyja el a csaladjat miattad. Minimum a 3. fel szeretnel lenni, a szereto.

Egyikotok sem kulonb a masiknal. A ficko tudatossan csinalja amit tesz, te meg gondolkodas nelkul erzelemvezerelten. Felnott letetekre igy gondolkodni? Szegyen mind a kettotok.

43F

2019. jún. 1. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!