Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak: Mit tennél ha a barátnőd úgy jönne haza, hogy megverték?
Véresre.
Felkeresnéd a tettest/tetteseket?
Nem. Rendőrök elintézik, ha tudják, ki a tettes, ha meg nem tudják, akkor én se fogom tudni. Nem anarchiában élünk, hanem jogállamban (ami a közhiedelemmel ellentétben nem azt jelenti, hogy sok mindenhez jogom van, hanem azt jelenti, hogy mindenkire egyformán vonatkoznak a törvények, a portásra is meg Orbán Viktorra is. Khm)
Ha valami miatt nagyon igazságtalan lenne a büntetés akkor meggondolnám, de nem hiszem hogy a barátnőm örülne neki.
orvosra nem is tudnék hirtelen gondolni amir elolvastam a kérdést egyből a vérbosszú jutott az eszembe ...
na de remélem sosem lesz ilyen helyzet! de azt csinálnám igen remélem lesz annyi eszem hogy először korházba vigyem! utána szépen elmondja mi történt az illetőket megkeresem eltöröm a kezüket lábukat ujjukat bordáikat majd szépen feljelentem őket...
megjegyzem az önbíráskodás elég sokat segít...
1, egy férfi ne hagyja már hogy megverjék a nőjét!
2, ha egyszer meg verik és nem torlod meg akkor máskor is meg verhetik mások! példát statuálsz hogy aki hozzá nyúl az keményen meg fizet
3, a rendőrség ezt akár 1 hónapra is elhúzhatja jobb esetben nem találják mert csövesek....
Zsidőrsèget inkàbb hagyjuk,ötforintot nem èrnek,szolgàlnak ès fèlnek meg alszanak,ennyi a magyar ÁVH.
Èn szerintem megkeresnèm őket pàr ,,vèkonyka" haverral mondjuk 120 kilò àtlagsúllyal,ès pici elbeszèlgetnènek vele kèt öklössel.
"A vér vért követel." - Ezen az elven élem az életem. Na, nem kell félreérteni, nem verek mindenkit agyba-főbe, de ha valaki pl. nem úgy viszonyul hozzám, akkor teszek róla, hogy triplán kapja vissza a szemétkedését.
Ebben az adott esetben ez úgy nézne ki, hogy miután meggyőződtem róla, hogy párom már biztonságban van és nem esett komoly baja, felcsatolom a vadásztőrömet, megkeresem az illetőt, és annyiszor vágom meg, ahányszor ő megütötte a lányt. Azért nem puszta kézzel verem meg, mert ő egy gyengébbel kezdett, érezze át, hogy milyen kiszolgáltatott helyzetben lenni.
Rendőrség azért nem játszik, mert ez túl csúnya dolog ahhoz, hogy bezárják pár évre, és az én adómból zabáljon meg tévézzen odabent...
Ez van, sajnos bosszúálló típus vagyok.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!