Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 26 vagyok sose volt nőm de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 vagyok sose volt nőm de még nem érzem egészen felnőttnek magam?

Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 06:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés? Hogy 26 vagy, hogy nem volt nőd, vagy hogy nem érzed felnőttnek magad?

Ha azt akarod, hogy a gyk népe diskuráljon a kis lelkivilágod fölött akkor legalább tedd fel értelmesen a kérdést.

2019. máj. 31. 06:43
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
A mai 26 évesek nagy része valóban gyerek még.
2019. máj. 31. 08:38
 3/8 anonim ***** válasza:
26 évesen már mindkettőnek meg kellene történni: ismerkedni,kapcsolatot alakítani,és felnőtté válni. Igaz,mibdannyiunknak marad egy kus fyermeki énje,de ez a kor amikor kb elkezdesz dolgizni,önálló jövedelmed lesz,és igényed a szülőktől elköltözésre. Ehhez pedig komolyabban kell gondolkidnod,tervezned. Nem kell házasságot kötni,de kapcsolatban gondolkodni igen. Hidd el, 30 évhez közeledve ez már nehezebb lesz.
2019. máj. 31. 10:52
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2019. máj. 31. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:

A harmadik hozzászólóval nagyon nem értek egyet. Baromira nem leszel felnőttebb egy kapcsolattól. Sőt ha így tapasztalatlanul ugrasz bele akkor biztosan csak ártani fog. (de egyébként is sok esély van rá hogy tönkremegy lásd válási statisztika)

Mit értesz felnőttség alatt? látom hogy elértél oda az életben hogy elkezdesz kérdéseket feltenni és válaszokat keesni, ez nagyon helyes.

Amit még tenned kell: Ne ülj fel a tálcán elébed tett "válaszoknak". A boldog kapcsolat koncepciója egy hazug tündérmese. Nem kell nekem hinned, kérdezz meg bármelyik idősebb fickót, aki már látott ezt azt az életben. Nézz utána a házassággal kapcsolatos vicceknek, sok szó szerint igaz. "vicc"-ben le lehet írni az egyébként politikailag inkorrekt kíméletlen igazságot.Mert "vicc". De igaz.

2019. máj. 31. 23:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi talán amiatt nehéz mert a nagyszüleim 70 ~ve együtt vannak és ez volt a példa
2019. jún. 1. 03:35
 7/8 anonim ***** válasza:

A nagyszüleid akkor szerencsések (vagy legalábbis mindkettejük személyiségében kevés a problémás elem és meg bírták szokni egymás hibáit). Meg akkoriban egyébként más összefüggések alapján működött a világ mint jelenleg.

A jelenlegi összefüggésekre, eseményekre, a saját és kortársaid élettapasztalatára figyelj.

Kapcsold be a tévét egy "sorozatra" egy fél órára egyszer.

Nézz rá mennyi botrányt csinálnak a "celebek".

Nézd meg miket csinálnak a lájkokért.

Na ez az a viselkedés (sok veszekedés, dráma) amit a mai csajok és nők követendő mintának látnak maguk előtt.

Ha el akarod érni a belső békéd, inkább ne kérj ezekből...

2019. jún. 1. 08:13
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. 5-ös..tapasztalatlanul ugrik bele egy kapcsolatba? És kérdezlek,ha nem ugrik bele honnan szerez tapasztalatot? És mire várjon? Nem értem miről írsz egyébként, esetleg arra biztatod,h jól van ez így egyedül?
2019. jún. 1. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!