Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Magyar nő, arab férfi
Barátnőm összejött egy arab férfival. Állítólag nagyon odavannak egymásért, de én kicsit féltem a csalódástól.
Az arabok nagyon tudnak udvarolni,az tény. Még az elején vannak a kapcsolatnak. Nyelvi nehézség is van, de azt mondja, megoldják.
Legyen boldog tényleg azt kívánom,az ő élete, bele sem szólok,csak hát nem tudom. Elgondolkoztam ezen.
Ismerős csajnak mondták h baj lesz a muszlim gyerekből.
Összekapta a gyereket aztán a csaj rákérdezett a barátnőjére aki állítólag nincs:D Ekkor a csávó csak annyit mondott hogy ezzel ne foglalkozz:D
Természetesen ez pár töcsi után
én tudom,hogy nem szabad mindenkit egykalap alá venni, de nem jönnék össze arabbal. leginkább csak magyarral szeretnék. (én sem Magyarországon élek, barátnőmék sem)
nem sokat tudok a srácról még, állítólag "nem tartja a vallását", de hogy ez mit jelent pontosan..tehát,hogy semmennyire sem, vagy csak nagyon lazán veszi, ezt nem tudom, hiába kérdeztem elég fura kitérő válaszokat kaptam barátnőmtől. a családja is abban az országban él,ahol ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!