Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Mivel lehet titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mivel lehet titeket meglepni? Minek örülnétek?

Figyelt kérdés
Nyilván szexen kívülre gondolok. Van olyan ajándék/meglepetés aminek nagyon örülnétek? Mint pl.nők a virágnak, vacsinak, stb.
2019. máj. 28. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Gyrostálaknak, spagettinek, steaknek bárminek, csak finom legyen, én pl csokinak is vagy valami jó sütinek is örülnék, vagy szimplan egy fáról tépett levélnek is, legalabb tudom, hogy gondolnak rám :)
2019. máj. 28. 09:57
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Igazából a szexnek, vagy az ehhez köthető meglepetéseknek. A tárgyakat és hasonló dolgokat inkább magamnak veszem meg.
2019. máj. 28. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Szinte bárminek amivel tudom, hogy gondoltak rám, és szeretetből adják.
2019. máj. 28. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Bármi apróság, akár egy pár szavas üzenet is , pl a zsebembe, ahol az ebédkártyám van, azt ebéd előtt elővenném.
2019. máj. 28. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
34%

Mindegy, úgyis szex a vége. 😂

31F

2019. máj. 28. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Valamit írhatnál az emberről, akit meg akarsz lepni. Hány éves, milyen kapcsolatban vagytok? Szerintem nem mindegy, ráadásul minden ember más és a viszonytól függ.
2019. máj. 28. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Rise of the Tomb Raider az összes DLC-vel
2019. máj. 28. 14:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk együtt, 23 éves, kocka. Játék az, amit biztosra szeret, de sajnos 10ezer ft föllöttikre nincs pénzem... Azok megmaradnak alkalmakra. Üditőket szoktam neki meglepinek adni, írok neki üzeneteket, főzök, de valami újat szeretnék most :).
2019. máj. 28. 16:11
 9/9 A kérdező kommentje:
-l
2019. máj. 28. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!