Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legelső szerelmét az ember el tudja felejteni?

Nekem sem sikerült még teljesen. De kezdem elfogadni. Tudom, hogy egyrészt azért, mert mindenben ő volt az első, egy szenvedélyes, igazi szerelem volt a miénk, és majdnem 3 évig tartott. Nekem is jött utána más, ami szintén majdnem 3 év volt, szerettem őt, de utólag beláttam, hogy nem írta felül az elsőt. Szóval így még mindig ő van bennem, pedig én szakítottam (volt rá okom, ami a mai napig érthető, de ugye az emlékek megszépülnek idővel...). Mindez lassan 5 éve. Néha jó lenne úgy beszélgetni, mint régen, esetleg megölelni és elmondani neki, hogy nagyon szerettem őt, és az eszem döntött anno, nem a szívem. Szeretném, ha nem haragudna rám.
Annyi a bökkenő, hogy míg én jelenleg szingli vagyok, addig neki már egy jó ideje van egy komoly párkapcsolata. Szóval nem fogom keresni, mert tiszteletben tartom. De azért néha elmereng az ember...
22/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!