Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy szakítás után szerelmes az ember?
A barátommal pár hete szakítottunk, de úgy érzem, hogy megismertem azt a férfit, akire mindig is vágytam.
A szakítás oka az volt, hogy már nem voltunk szerelmesek és többet veszekedtünk, mint a másfél év alatt összesen. Igaz, ő mondta ki, de én provokáltam ki a szakítást.
Természetesen, szerettem, de nem illettünk össze.
Megismertem valakit, hálás vagyok az exemnek, hogy szakított velem, és alkalmam nyílt megismerni azt a férfit. Mert intellektuális és érzelmi szinten is összeillünk, mintha mindig rá vártam volna. Még nem történt semmi közöttünk, de várom megint a találkozásunkat.
A barátaim azt mondják, hogy ne lépjek bele új kapcsolatba, mert még fel kell dolgoznom a régit, de én úgy érzem, azon nincs mit feldolgozni. Szerintük ha összejövök ezzel az emberrel, akkor csak kapcsolatfüggő vagyok, és vágyom az új érzelmekre.
Ez nem igaz, a szakítás nem igazán viselt meg, úgy érzem, sokkal töbnb energiám van, mint az exemmel.
Mit gondoltok? Volt már ilyen tapasztalatok?
24/L
Szerintem ezzel nincs probléma. Nyilvánvalóan még tart a gyász,ezért nem beszélsz róla szinte senkivel se. síró görcs kap el..alltalaban en is terelem gyorsan a témát.Nem azért mert nem akarok róla beszélni meg vissza emlékezni,csak faj az egész!! Ha azt érzed, hogy szeretnél neki erről beszélni,akkor mondd el, hogy szeretnél csak nem tudsz. Aztán ki tudja, idővel már menni fog.
Ne emeszd magad emiatt.
Teljesen rendben van. Ti már rég nem voltatok együtt csak fizikailag.
Ha megint szerelmes vagy akkor éld meg, ne foglalkozz mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!