Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltál már együtt mexikói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már együtt mexikói férfival?

Figyelt kérdés
Szerelem, szex bármi érdekel velük kapcsolatban. Nekem kialakulóban van egy kapcsolat egy mexikóival, de megijeszt, hogy állitólag ők nagyon hütlenek és nehezen kommunikálunk egymással, nem tudom náluk mik a szokások stb. szivesen venném az ezirányú tapasztalatokat.
2019. máj. 14. 15:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
"Nekem csak mesélte egy volt kolleganőm, a nagyszerű Budapestre költözött, ott szedett fel egy mexikói hapsit.Semmibe nem volt beleszólàsa, a hapsi nem engedte védekezni, a csalàd nőtagjai is mindenbe beleszóltak.M-nek elege lett belőle, szakítani akart.Na ez a férfinak nem tetszett, repültek a pofonok.A vége az lett, hogy M. külföldre költözött, mindent maga mögött akart hagyni." Mert ilyet magyar férfi nem csinál?...:DDD
2019. máj. 14. 17:56
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

De, biztos csinàl.

Én akkor sem keverednék màs nemzetiségű emberrel, de akinek ez kell, kívànok sok boldogsàgot.

Én magyarnak születtem, magyar az anyanyelvem, hagy éljek màr boldogan a szintén magyar pàrommal, a magyar kislànyommal.

Akit màs vonz, màssal kavar, ő dolga.

Azért Mexikóban elég nagy híre van a drognak, a maffiànak, ott a konfliktuskezelés zömében úgy megy, hogy egy tölténnyel àtlyukasztanak.

De gondolom láttatok màr híradót.

2019. máj. 14. 18:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Jelen. Vagyis az én párom “csak” félig mexikói, félig pedig spanyol. 5 éve vagyunk együtt és semmiféle probléma nincs és nem is volt.

Nem nemi beteg, nem bűnöző sem egyéb, amiket itt felsoroltak...Nem tudom miért kell egyből ítélkezni, fogadni mernék sokan még életükben nem beszéltek 2 mondatot se mexikóival, de nyilván tudják, hogy mindegyik bűnöző és nemi beteg, stb..🤷🏻‍♀️ Na mindegy is.

És csak azért mert valaki magyar, még nem kell kötelezően magyarral összejöjjön! Mindenki legyen azzal, akivel boldog, ez ilyen egyszerű. De itt már azért is elítélik az embert, ha külföldi származású a parja...

2019. máj. 14. 19:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen volt hosszútávú kapcsolatom mexikóival és semmiféle probléma nem volt vele! Meglepő, de nem volt se bűnöző, se nemi beteg, erőszakos se volt és mint láthatjátok nem is nyírt ki..:)

Nem is értem ezt a mérhetetlen nagy előítéletet más nemzetiségű emberekkel kapcsolatban.. 10 emberből kb 9 még csak nem is váltott egyetlen szót sem a szóbanforgó nemzetiségű emberek egyikével, mégis csípőből ítélkezik. Mint itt is olvasható, sokan híradóból “tájékozódnak”, mindent elhisznek amit ott mondanak és azalapjan egyből le is írják a másikat. Persze nyilván, hisz a híradóban csak azt harangozzák be, amin lehet csámcsogni és ami alapján lehet szidni a külföldieket és sokszor erősen ferdítenek, de mint látható, sokaknak ennyi is elég.

Ja és elmondanám a mexikói barátom sokkal, de sokkal jobban, kedvesebben bánt velem és sokkal odaadóbb volt, mint az előtte levő magyar párom.. Magyarok között is ugyanúgy van bűnöző, nemi beteg, gyilkos, erőszakos stb stb!

2019. máj. 14. 20:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Undorító, hogy milyen rasszista és ítélkező vagy! Mond már valaha az életedben beszéltél akár csak egyetlen szót is egy mexikóival??! Valaha volt mexikói ismerősöd, akit közelebbről is megismerhettel?? Mert gyanítom a válasz mindkettőre nem, ellenben csípőből ítélkezel. Bár ez a saját szegénységi bizonyítványod...

Igen, ahogy pedig a “saját” véred között is számtalan olyan van, aki gyilkolt, aki nőket vert, nőket erőszakolt, füvet termesztett, megszülte a gyerekét, majd megfojtotta, megkeselte a saját anyját/apját, lelőtte az exe új pasijat, elütött egy gyereket a zebrán, majd otthagyta stb! Igen ez is a te “véred”. A híradó felében bizony arról van szó, hogy ki kit ölt meg, hogy sebzett meg, hogy ütötte el stb. De gondolom ezeket számodra mind el lehet nézni, csak mert a rasszizmusod a magyarokat nem érinti...

Elég itt szétnézni hány bántalmazott nő van! De tudod, ha neked ehhez van “gusztusod”, egeszsegedre! :)

2019. máj. 15. 08:00
 16/19 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy szeretned kell, de undorító rasszistának sem kell ám lenned! Ja és nem is kell olyan embereket egyből leírni, gyilkosnak, nemi betegnek és bűnözőnek titulálni, akikkel az életben soha nem volt dolgod és akikkel soha egy szót nem váltottál!

Azt hiszed mi felsőbb rangúak vagyunk, mert Európában születtünk?! Olyan magas lóról beszélsz és annyira süt a megvetés a soraidból, hogy az valami hihetetlen. Helyedben égne a bőr a képemről, de a szomorú az egészben, hogy a magadfajta nagy európai, tiszta lelkű, kicsit sem rosszindulatú emberek még csak fel sem érik ésszel, hogy mi a gond ezzel a magatartással.

"Ezzel az erővel akár arabokat is szedjünk össze, mert biztos jólelkű ember."

Azta, újabb rasszizmus és feltételezhetően ismeretlenül ítélkezés. Bravó, ügyi vagy. Legjobb barátnőm, akivel kiskorom óta mindennap együtt vagyunk, édesapja szír. És mit ad Isten, ritka normális ember, soha semmire nem kényszerítette se a barátnőmet, se a feleségét, akivel egyébként már 28 éve házasok. Nem, nem is terrorista, nem öltözteti csadorba őket, nem tilt nekik semmit. Maximálisan beilleszkedett és nagyon hasznos tagja a társadalomnak (orvos).

Szeretnél még esetleg valamilyen más rasszt agyba-főbe szidalmazni, persze szigorúan ismeretlenül vagy kiélted magad?

Nem is csodálkozom egy percig sem, hogy rosszindulatúnak és rasszistának tartják a magyarok 99%-át.. Nem ok nélkül teszik, itt vagy te is élő példának és még hány ilyen ember van..

2019. máj. 15. 10:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem, te csak próbálod a benned rejlő rasszista éned "burkoltan" álcázni, de elég elolvasni az irományaidat és süt belőlük a megvetés.

Ilyeneket írsz, hogy akinek van hozzá "gusztusa". Meg kapásból olyanokat írsz, hogy a mexikóiak nemi betegek, bűnözők meg gyilkosok, akik biztosan kinyírják az embert!

És mondom a legszebb ebben, hogy ezekkel úgy dobálózol, mintha valaha is lett volna közöd akár egyetlen mexikóihoz is személyesen!

Az arabok dettó. Igen vannak radikális muszlimok, akik tagjai bizonyos terrorszervezeteknek és merényleteket követnek el, de azt valahogy már észre sem akarod venni, hogy pontosan ugyanilyen alapon ugyanúgy vannak Magyarországon is és igen Európa szerte mindenhol bűnözők, gyilkosok, nemi erőszakolók, sorozatgyilkosok stb!

Ja, mert az európaiak nem robbantanak és akkor ők máris szentek? Ellenben MINDEN Európán kívüli, mint pl az arabok is csak mocskos terroristák lehetnek, ahogy minden mexikói nemi beteg bűnöző, akik pisztolylövéssel oldják meg a problémát, ugye?! Szánalmas vagy. Tényleg képtelen vagy felfogni, hogy arabok, mexikóiak és minden más rassz között is ugyanúgy vannak rendes, normális emberek és a magyarok, valamint európabeli más országok lakói között is vannak gyilkosok és bűnözők?! Ne legyél már ennyire korlátolt.

És neked megvannak ezek a bűntények, amit a saját csodálatos "véred" követett el?!

Falud Tímea, aki pusztán jó fejségből, halálos injekciókat adott be a kórházi betegeknek. Több, mint 30 embert ölt így meg.

Esetleg Kovács Péter, alias a martfűi rém?

Vagy Kiss Béla, akit az egyik legbrutálisabb magyar sorozatgyilkosnak tartanak.

De ott van még Pándy András vagy Balogh Lajos. És ez csak néhány példa.

És akkor még szót sem ejtettem az elmúlt néhány év gyilkosságairól, ahogy Európa többi országainak bűnözőiről sem!

Láss már tovább az orrodnál!

2019. máj. 15. 11:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok abban, hogy nagyon sok igazsàgot leírtàl, ez tény.

Egy darabig tanultam jogot (beledöglök néha, hogy màr nem!) nagyon érdekelt a magyar kriminalisztika, mindegy...

Egyszerűen nem tudok pàrhuzamot vonni màs rasszokkal, pedig sem hülye, sem érzéketlen nő nem vagyok.Nem bízom bennük, csak a rosszat, a negatívumot hallani, holott biztos köztük is vannak normàlis, jóérzésű emberek.

2019. máj. 15. 11:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát épp ez a gond, hogy hagyod hogy teljesen befolyásoljon a híradó és mindent kétség nélkül elhiszel, ami ott mondanak..

Pedig hányszor derült már ki, hogy bizonyos esetekben elég erősen ferdítettek. Illetve nyilván egy magyar híradóban, egy Orbán-féle kormánnyal a hátuk mögött nem azt fogják bemutatni, hogy vannak jó emberek is az arabok, mexikóiak, kínaik és más népek között, inkább agyba-főbe szidják őket, csak a negatívumokat emelik ki és hergelik az embereket a magyarokon kívül mindenki más ellen és ez nagyon gusztustalan dolog!

2019. máj. 15. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!