Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől olyan izgató a természet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől olyan izgató a természetes női láb illat?

Figyelt kérdés
A szerelem vegyi összetevői miatt? Feromonokat bocsát ki minden ember, ezt tudom. De, akibe szerelmes vagy, annak minden illatát és szagát is imádod emiatt?
2019. máj. 13. 19:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
fuh...
2019. máj. 13. 19:29
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Fogalmam sincs. A szerelmem ill.a saját lábszagomat sem tartom kellemesnek.
2019. máj. 13. 19:31
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem, én a lábszagot nem imádom attól.
2019. máj. 13. 19:35
 4/15 A kérdező kommentje:
#2: férfiként meg is értem. 😄😄😄
2019. máj. 13. 19:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Mert vannak emberek akik erre izgulnak.
2019. máj. 13. 19:42
 6/15 anonim ***** válasza:
Nő vagyok kérdező. Ettől függetlenül viszont a lábamnak van szaga, és nem akármilyen.
2019. máj. 13. 20:19
 7/15 A kérdező kommentje:
#6: milyen szaga van a talpadnak? :D
2019. máj. 13. 20:35
 8/15 anonim ***** válasza:

figyelj vannak fétisek amik már gázak gondolom te vagy az aki mostanában ki irja ezeket a láb szagos talp nyalásos kérdéseket...

nos ha a lány előtte le fürdött akkor nyilván jó illata van neki miután bele izzad a cipőbe kevésbé lesz jó illata

a láb alapból sem egy olyan zóna ahol feromonok szabadulnak fel... ahol leginkább felszabadulnak az az ágyék rész (vagina, fenék,) persze nem magától (amit már megérzel) hanem akkor ha izgalmi állapotban van!

kontroráld ezt a láb szagolgatást mert nem fog nő akadni aki meg marad melletted az már más ha néha néha meg csokolja szex közben a nő lábát (amire szintén a férfiak izgulnak fel jobban! párom szereti jó érzés neki de nem nedvesedik be annyira mint ha a nyakát vagy a derekát csokolgatnám neki...)

summázva a láb szagra te izgulsz fel mert kb 2 vagy 3 szintű fétised van ami már problémákat okozz a párkapcsolatokba és az egészséges mentalitásban...

de lehet kinövöd...

2019. máj. 13. 21:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Megszagoltam a talpamat, de semmi extrát nem éreztem.😀 A férfi láb szagára sem izgulok. A test illata más, az tud rám hatni, a lábszag viszont egyáltalán nem.
2019. máj. 13. 21:23
 10/15 A kérdező kommentje:

#9-es: 😃😃😃

Saját magadnak nem érzed, ha szaga van. Mutasd, majd én ellenőrzöm. Milyen más illat indít be a férfin?

2019. máj. 13. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!