Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti el tudnátok képzelni hogy beleszerettek az interneten keresztül valakibe akit sosem láttatok, például belém?
Figyelt kérdés
2019. máj. 10. 23:04
11/20 anonim válasza:
Az a mottóm: a lehetetlen nem létezik
13/20 anonim válasza:
Beléd nem, de a paromba 5 éve igy szerettem bele
14/20 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen, de ennek sajnos nagyon kicsi az esélye. Megszeretni meglehet a másikat, de az igazi szerelemhez többkell szerintem .(tapasztalat).
15/20 anonim válasza:
Nekem a szerelem az, amikor kedvesi kapcsolatban kölcsönös, és szeretkezünk.
Az, amit megfogalmaztál, az vágyakozás a szerelemre.:)
16/20 anonim válasza:
Amúgy nem hülyeség a kérdés, mert van a házunkban egy nő, aki szerelmes lett társkeresőn valakibe, aki külföldön katona. Érdekes, hogy azt mondta, hogy majd küld pénzt, de kell neki 100ezer forintocska, mert a terroristák elfogták a csomagot és ki kell váltani. Mit ad Isten, azaz hogy-hogy nem elvtársak, a nő bevette és utalt. Pedig a bankban mondták, hogyne utaljon, biztos ismerték a számlaszám tulajdonosára való panaszokat. Most várja a csomagot. Szép verseket írt, vagy ollózott össze meg szerelmes leveleket. Én hülye meg elmentem dolgozni. Tehát van aki bele tud szeretni neten keresztül valakibe.
17/20 anonim válasza:
16. Legalább megnyugodtam, hogy ha elfognam a terroristák azért a személyes terem meghagyják, és engedik hogy toljam a netes társkeresést 😂👌
18/20 anonim válasza:
Velem már megtörtént, úgy hogy nem is találkoztunk, de a személyisége az megragadott. Szóval nincs lehetetlen.
N
19/20 A kérdező kommentje:
n ugye kedves ellenzők létezik ilyen hiszen többen megarősítették. köszönet érte! aki azt mondta hogy lehetetlen az biztos hogy nem volt még szerelmes maximum az oviba. én már voltam háromszor és tudom hogy olyan szintű tudatmódosulással jár amit semmivel nem lehet felülmúlni. az hogy nem látják egymást az csak egy átmeneti jelentéktelen tényező!
2019. máj. 11. 20:24
20/20 A kérdező kommentje:
és nem csak én tudom hanem azok ia akik megerősítették azt hogy ilyen szerelem létezik
2019. máj. 11. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!