Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Lennétek egy vadászpilóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Lennétek egy vadászpilóta kedvese?

Figyelt kérdés

Miért igen? Miért nem?

31F/vadászpilóta

2019. máj. 7. 22:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Vadászpilóta vagyok 63%. Kérsz egy kis utánégetőt? 😄
2019. máj. 7. 22:51
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Farkam van nekem is ha ez egy ajánlat akar lenni öregem.
2019. máj. 7. 22:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy a vadászpilóta kedves-e.
2019. máj. 7. 22:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Ennyiből nehéz bármit is mondani, de az biztos plusz pont, hogy egy csomó érdekességet tud mondani, már a különleges munkája kapcsán is. Az meg mindig jó, ha van jó téma :)
2019. máj. 7. 23:08
 15/22 anonim ***** válasza:

igen

én is növendék vagyok, így lenne közös szenvedélyünk.

2019. máj. 7. 23:14
 16/22 A kérdező kommentje:

#12: igen, tudom. Ezért írtam, hogy szívesen kipörkölöm a hónaljkutyát, bozótot is a valagadból.

#14: köszi, ez igaz. Írhatsz, ha repülnél egyet.

2019. máj. 7. 23:14
 17/22 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagy te vadászpilóta! 😂

Azért a vadászpilóták sokkal férfiasabbak, és mint olyanok, nem itt ismerkednek, hanem élőben valami buliban, vagy ha neten akkor már inkább egy nívósabb társkeresőn.

Valamint lenne annyira tökös hogy nem a munkájával hódít hanem van kisugárzása sármja, nem egy anonim oldalon méregeti a farkát mint egy kamasz aki kompenzálni akar. De biztos nagyon sok önbizalommal és férfiassággal megáldott keményfiú lehetsz, ha leállsz szópárbajozni másokkal.

Tessék, lepörkölheted az egódtól duzzadó "huszonnégycentis" utánégetőddel a seggszőrömet!

Nade mostmár vigyél el engem is egy körre cukifijú, mert már nedves a medvekarmos alsógatyám tőled!

😂😂😂😂

2019. máj. 7. 23:35
 18/22 A kérdező kommentje:

#17: én a helyedben biodroidként egy gyárban nem pattognék. 15 percig tuti készültél a beszólásodra, azt remélve, hogy milyen vicces leszel vele, hátha megszán majd egy pattanásos, lepedékes fogú tinicsaj, és a farkadra ül. ☺️

Egy vadászpilóta nem nézegethet fórumokat? Hú, bazz.

2019. máj. 7. 23:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Megmentjük a Földet, ha gyünnek a zufók? Én megírom hozzá a vírust.
2019. máj. 8. 06:41
 20/22 anonim ***** válasza:
94%
A beszólásaidd alapján tényleg előbb vagy egy otthon unatkozó c*gány mint vadászpilóta. A szellemi nívód olyan alacsony hogy azzal maximum valami betanított gyári munkás lehetsz. Biztos olvastál valami jó vadászpilótás könyvet aztán elkapott az ihlet. Tovább ne égesd magad
2019. máj. 8. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!