Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 6 év korkülönbség így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év korkülönbség így?

Figyelt kérdés

26/n és 32/f

Kérlek ne írjátok, hogy nekem kell tudni, stb, egy történethez kéne, és a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi, mert én nem igazán tudom, hogy ez mennyire reális, és "elfogadható".

2019. máj. 7. 16:47
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Azért a hátteret jó lenne tudni, hogy miért merült fel ez benned.

Ha csak a számokat nézzük nem sok, teljesen elfogadható.

2019. máj. 7. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

6 év semmi. De ezt nem lehet így tudni. Van aki 30 évesen is egy nagy gyerek és nem működik a kapcsolata csak nála fiatalabbal. Van aki meg sokkal érettebb a koránál és minimum 6-8 év plussz kell neki ahhoz, hogy megfelelő partnerre találjon.

Én 20 éves voltam a párom 31 mikor megismerkedtünk, tökéletesen működik 9 éve. De én abba a kategóriába tartozom, akinek ez kell ahhoz, hogy megfelelő szellemi partnerre találjon. De ismerek olyat is, aki annyira gyerek még 25 évesen is, hogy csak fiatalabb pasival tud meglenni. Tényleg nem lehet ezt így tudni.

De szerintem a 6 év nem korkülönbség. Simán áthidalható.

2019. máj. 7. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Ha történethez kell, akkor abból írj valamit.
2019. máj. 7. 16:54
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Itt mit kene elfogadni? Minek kene realisnak lennie? Ket felnott emberrol beszelsz. Es?
2019. máj. 7. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Koztunk 6ev van, remekul meg vagyunk, de ha azt mondanam h nem mukodokepes es ezt 10 masik hozzaszolo alatamasztana, szakitanal a paroddal?

Mar pont abban a korban vagytok amikor senki velemenyenek nem kellene szamitania csak annak h ti ketten mit ereztek.

Ha a 14eves lanyom egy 20eves pasival kavarna, mas velemenyen lennek.

Elvezzetek, apoljatok azt ami koztetek van, a tobbi meg csak par szam.

36N

2019. máj. 7. 17:01
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Teljesen normális szerintem.
2019. máj. 7. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
Még fordítva sem lenne gáz.
2019. máj. 7. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
25 év felett jobb esetben ilyen 5-6 év korkülönbséget meg sem kéne már érezni.
2019. máj. 7. 17:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Félreértettétek, de köszönöm a válaszokat. Nem rólam van szó, hanem, ahogy írtam is, egy történethez kell, és mivel fiatalabb vagyok, így nem tudom, ez a korkülönbség milyen az életben
2019. máj. 7. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:
44%
Teljesen normális korkülönbség. A férjem és köztem is ennyi van. Soha, senki nem akadt fenn ezen. Felnőtteknél már nem számít ennyi év.
2019. máj. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!