Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi időt várjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt várjak?

Figyelt kérdés

Mondtam most szakítsunk, ő azt felelte, rendben majd beszélünk. . Megőrjít a szótlanság! Tudja ő is, hogy akarok még valamit, akkor miért nem keres már? Azért szakítottam, mert úgy éreztem lehetetlen a helyzetünk, bár neki semmi gondja a kialakult felálláson.

Mikor szóvá tettem, hogy akkor ne talizzunk többet, amíg a dolgok így állnak, azt mondta "gondold ezt még át " meg "ne döntsd még ezt el ".

Én mondtam, hogy azért is inkább szakítás, mert hetek óta Kérem a változtatásra mégse történik semmi, továbbá nem akkor találtam ki, hogy szakitok, hanem régóta agyaltam már rajta.

Ha akarna valamit, akkor keresni fog? Most szerintem azt várja, hogy hirtelen mégis meggondolom magam és rohanok vissza hozzá.

2019. ápr. 25. 05:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi a túrósért szakítasz, ha nem is akarsz szakítani? Erre nincs semmilyen elfogadható magyarázat.

Tipikus példája az 'edd meg amit főztél' esetnek.

2019. ápr. 25. 06:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért szakítottam, mert nem jó egy ideje ebben a kapcsolatban lennem. De változást akarok. .. meg még mindig szeretem. Csakhogy a kedves, mint annyi más fickó, azt gondolja mindent elviselek és sose hagynám el! Ne mondd hogy ez nincs így, mert ahány pasim volt, mind ezt gondolta, később már tepert volna vissza, de addigra én már elengedtem. Most nem tudom elengedni öt. De szeretném, ha teperne, hogy érezzem akar engem.
2019. ápr. 25. 06:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szeretném, ha teperne, hogy érezzem akar engem

Na, arra várhatsz... Konkrétan leszar, ha nem látnád.

2019. ápr. 25. 07:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondta, hogy gondoljam még át?
2019. ápr. 25. 07:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Te nem szakítani akartál,hanem változást.És abban a hitben élsz,hogy ezt a vâltozást elérni szakítással lehet a leghatásosabban.

Most meg azt várod,hogy ettől észheztér.De nem fog,mert tudja,hogy nem gondolod komolyan.Ez abból is látszik,ahogy lereagálta a történteket.Komolytalannak gondol,és annak is tűnsz tényleg.Akkor szoktak szakítani,ha megért az elhatározás,hogy nem akar a másikkal a tovâbbiakban semmit.Ez így hogy Te gondolkodsz eléggé,hât érdekes.

2019. ápr. 25. 08:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor mivel Legyen hatásos? ? Tényleg jobbat nem tudok. Évekig volt olyan kapcsolatom, ahol vártam a változást, tettem is érte, pedig már elejétől fogva értelmesebb lett volna véget vetni neki. Nem akarok újból egy ilyet.
2019. ápr. 25. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezt a gödröt jól megástad magadnak és bele is ugrottál fütyülve. Nem szakítunk ilyenkor, hanem normálisan megbeszélni kell. Tök komolytalannak tarthat, nem hiába mondta hogy gondold ezt jól át.

Különben is minek keressen?! Te dobtad ki!

Fut a fene ilyenkor az után, aki kirakta, max az akaratgyengék vagy akiknek nulla önbecsülése van.

Vagy te keresed fel és kb térden fogsz csúszni, hogy beszéljétek meg, vagy ennyi volt.

Tudod néha az a bazi nagy öntudat csak az útban van.

2019. ápr. 25. 08:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Óvis vagy?Mivel lenne hatâsos?Megbeszéled,szôlsz,jelzed mi nem tetszik,és ùgy érzed,ùgy gondolod balbla.

Amùgy mindegy,nem fog változni semmi,tesz râd,meg arra mit szeretnél,most is tudja,hogy nem akartal szakítani.Igazâból csak nevetségessé teszed magad.

2019. ápr. 25. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem értem mi ez a sok siránkozás.. Tökéletes lenne, csak... Nem úgy viselkedik de szeretem, Változnia kellene, de szeretem.

Mit nem lehet érteni azon, hogy párKERESÉS:

Keresed a párod. Aki nem a párod, nem neked való, nem illik hozzád, lepattintod és keresed tovább azt aki a párod.

Nem fog megváltozni, nem lesz kevésbé idegesítő, nem fogja az idő megoldani.

Tovább kell lépni és keresni tovább VAGY benne maradni egy s=ar kapcsolatban jó sokáig azt remélve, hogy később jobb lesz, és a végén keseregni, hány év ment el rá és miért is nem léptél ki belőle időben, amikor kiderült, hogy nem ő a párod.

Ha változtatásra kéred és ő les=arja, s=ard le te is őt, lesz másik, jobb.

2019. ápr. 25. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!