Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ha mindig visszanézte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha mindig visszanéztek az ajtóból egy lányra, bele a szemébe, azt jelenti tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 23. 12:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Biztos, hogy ez nem a tini párkapcsolatok kategóriába kéne menjen? Mármint egy tekinteten ennyit pörögni az elég tini, még akkor is ha felnőtt vagy korod szerint. A folyó folyik amerre kedve tartja, te meg megvárod hogy mit hord elé, egyenlőre ennyi. Miért tudja egyáltalán hogy tetszik neked?
2019. ápr. 23. 13:19
 12/15 A kérdező kommentje:

A munkatársainak és az én munkatársaimnak is vannak olyan megjegyzéseik, amikor egymással szemben állunk, ami kettőnkre irányul.

Mindenki nevet, én meg elpirulok... meg is jegyzi milyen jó színem lett.

Amikor nem vagyok ott, akkor is mondanak neki olyat ami velem kapcsolatos.

Nincs kimondva nyíltan, de tudja mert a vak is látja.

2019. ápr. 23. 13:32
 13/15 anonim válasza:
52%
Én inkább nem nézek vissza ,ha a lány nem jön be,de ha megtetszik,kis idő alatt is,akkor visszanézek,és keresem a szemkontaktust...
2019. ápr. 24. 19:49
 14/15 anonim válasza:
Igen!!!
2019. ápr. 30. 08:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet így kategorikusan kijelenteni de az tény hogy arra fordítunk több figyelmet, aki tetszik, vagy fontos nekünk.
2019. máj. 1. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!