Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mit kezdjek egy félénk férfival?
Röviden felvázolva a helyzet. 21 éves vagyok, lassan végzek az egyetemen, és a suli mellett önfenntartás végett részmunkaidőben dolgozom. Szerencsémre olyan helyen tudtam elhelyezkedni munkaügyileg, ami a szakomhoz tartozik, így nagyon sok tapasztalatot szerzek. Megismertem egy munkatársamat november legelején, és ahogy össze-összefutottunk munkahelyen (nem ugyanazon a részlegen dolgozunk) egyre szimpatikusabb lett, és mondhatni nagyon belezúgtam. Ő egy elég távolságtartó ember, február legvégén kezdtünk el beszélgetni rendesen egymással, úgy, hogy csak ketten voltunk egy helyen. Múlt héten elmentünk kávézni, ugyanis segít az egyetemi beadandóimba ami az ő szakterületébe tartozik. Nagyon udvarias volt nem engedte, hogy én fizessek (hiába erősködtem) és ki is hozta nekem a kávémat. 3 órát végigbeszélgettünk, majd pénteken összefutottunk egy koncerten (egyikünk sem tudta hogy ott lesz a másik) és beállt mellém a sorban, néha összedörzsölődött a karunk, ha nagyobb tömeg jött fel vállal beállt elém. Péntek óta nem beszéltünk, vasárnap kell leadnom a beadandómat amiben segített azt mondta mindenképpen küldjem majd át neki a kész verziót mert el akarja olvasni. Azon gondolkodtam hogy akkor elhívom sörözni... de nem tudom. Soha nem volt dolgom még visszahúzódó férfival, a kávézásunkkor kicsit erre a témára terelődött a beszélgetésünk és azt mondta, hogy azért könnyebb egyedül sokszor mert akkor nem kell még egy csalódást átélnie. Mit tegyek? Elhívjam?
Én 21, Ő 29

Vagy van valakije. De az is lehet, hogy nem vagy neki szimpatikus, csak nem akar megbántani. Lehet félreértelmezed a dolgokat. Hisz a férfi- nő barátságban.
Én már tuttira viszonoztam volna a jeleket. Akkor is ha van pl. egy kis túlsúlyod, vagy kevésbé vagy szép. Szerintem a legnagyobb tiszteletlenség, ha valaki parlagon hagyja a "felajzott" nőt, ahelyett, hogy teljesítené férfiúi kötelezettségét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!