Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit írnátok vagy írtatok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írnátok vagy írtatok az exeteknek szakítás után?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, de szakítás óta nem beszéltünk, pár hete. Vissza szeretném kapni.
2019. ápr. 15. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
semmit
2019. ápr. 15. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs már remény, hogy helyre tudjátok hozni, akkor felesleges már bármit is írni. Tapasztalat sajnos, annál rosszabb, minél tovább nyúlik a dolog.
2019. ápr. 15. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Azonkívül gondoltam, veszteni valóm nincs. De egy lehetőséget szeretnék adni, hátha válaszol
2019. ápr. 15. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát azt nem mondtad, milyen körülmények között szakítottatok. De nyilván elég nagy nézeteltérés volt ahhoz, hogy szétmenjetek, szóval ha arra nincs megoldás, akkor minek újra összejönni? Inkább ne piszkáld a sebet.
2019. ápr. 15. 20:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi olyan amit ne lehetne helyre hozni, normálisan váltunk el.
2019. ápr. 15. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:

"Aljas riherongy! Nehogy mégegyszer oda gyere a munkahelyemre balhézni, takarodj ahhoz a kis köcsöghöz, akihez való vagy!"

Kb. ezt.

2019. ápr. 15. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon csúnyán szakítottunk, egy hétig kb zaklatottan zaklattam, hogy tehette ezt, milyen mocskos érzéketlen kva, hogy nem számít semmi és a többi. Utána még havonta megpróbáltam párszor keresni, akkor már emberi hangnemben, majd még 1 év után is. Azóta sem válaszolt és nem igazán tudtam lezárni a kapcsolatot magamban, mert semmi nem lett megbeszélve. Egészségesen élem tovább életem, elfogadtam, de azért bennem van. Nem kellett volna így történnie.

Amit eltudok mondani. Talán jobban kellett volna kontrollálnom a helyzetet és túl sokáig nem érdemes futni. Ha akar valamit, akkor egy kevés is elég, ha pedig nem, akkor a csillagokat is lehozhatod.

2019. ápr. 15. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Én próbálnám megbeszélni vele, hogy mikor mehetnék át elvinni az ottmaradt cuccaimat, aztán utána tiltanám a gec.ibe őt mindenhonnan! Az én bizalmammal és érzéseimmel senki ne szórakozzon!
2019. ápr. 15. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!