Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmemnek azt mondom: fontosabb vagy nekem mint a levegő- az romantikus?
Figyelt kérdés
Lànyok ti örülnétek ennek a vallomásnak?2019. márc. 26. 17:54
21/34 A kérdező kommentje:
elfogadom, amit írtok, csak kicsit kiégett hozzààllàs, hogy minden nyàlas, meg nehogy màr valaki fontos legyen annyira, hogy megfogalmazd felé, hogy vele képzeled el a teljes életedet,
2019. márc. 26. 18:45
22/34 A kérdező kommentje:
a témàt amugy lezàrom, nem mondok ilyet, csak azt, az vagy nekem mint testnek a kenyér vagy mint tavaszi zàpor fűszere a földnek, a nyàlas Shakespearetól
2019. márc. 26. 18:49
23/34 anonim válasza:
Semmi kiégettseg nincs bennem, de irtozom az ilyen szirupos nagyzolasoktol.
Ráadásul tapasztalat, hogy pont az ilyen csöpögős pasik lépnek le hamar, mert jön az új "életem nagy szerelme".
24/34 anonim válasza:
#9-es vagyok. Szerintem nem kiégett hozzáállás ez, egyszerűen ez az igazság. Ezek a túlromantizált frázisok maximum regényekben tudnak működni de a valóságban nem
25/34 Fruzs33 válasza:
Egyetértek veled.Egy csomó realitás,meg rosszindulat van ebben a világban. Pár darab papír(pénz) vezeti a világot.
A sok érzelemmentes érdekkapcsolat.
Szerintem írj a csajszinak egy szerelmes verset...nem igazán sokan írnak manapság.
26/34 anonim válasza:
Nehezen képzelheted el Vele az életedet ha fontosabb mint a levegő :) sokáig nem tartana a közös életetek.
27/34 anonim válasza:
Én szeretem a romantikus dolgokat, de ez nem az. Shakespeare költő volt , neki lehetett nagyzolni. A szonettjei amúgy is gyönyörűek,de önmagában egy ilyen mondat....nevetséges. Nekem az exem azt mondta, hogy szeret elveszni a tekintetemben, meg igéző szemeim vannak. Azt romantikusnak tartottam, pláne mivel tényleg elvesztünk néha egymás tekintetében. Rózsát is kaptam. De egy ilyen mondat...atya ég...
28/34 anonim válasza:
Ez nem kiégett hozzáállás, csak aki sérült, az elhárításként olykor racionalizál. A másikat te ismered, csak te tudod mi fér bele.
32/f
29/34 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem a romantika hiánya, ezt mondom. Ezek csak szavak, mert tettekkel nem tudod bizonyítani. Ha mondjuk imádod a focit, és azt mondod a nőnek, fontosabb neked, mint a foci, és ezt bizonyítandó, kihagyod a vébédöntőt, az romantikus. Ott tettekkel alátámasztod, amit mondtál. Viszont ez a levegős, ez pont amiatt nyálas, hogy nem lehet a gyakorlatba átültetni. Nem kell tettekkel követned, mert nem tudod.
30/34 anonim válasza:
Ha ilyet mondana a szerelmem kiröhögném, hogy micsoda díszpinty ez bazz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!