Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy valaki megtalálja a "másik felét"?
Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 17:49
1/18 anonim válasza:
Én nem a másik félben hiszek,hanem abban hogy egyesek jobban összepasszolnak mint mások.
2/18 anonim válasza:
Abban az értelemben, ahogyan a többség ezt elképzeli, nem.
Minden ember folyamatosan változik (= fejlődik) ugyanis. Jobb esetben.
3/18 anonim válasza:
Szerintem nincsen konkrétan egy olyan ember aki kizárólagosan a legjobb és egyetlen partner lehetne, hanem sok emberrel működhet egy kapcsolat és mindegyikben más lesz az ami jó és ami kevésbé jó.
5/18 anonim válasza:
Szerencsére egész ember vagyok, megvan mindkét felem. Én csak egy puncit szoktam keresni és találni, amiben időről időre megforgathatom a micsodámat...
6/18 anonim válasza:
Nem tudok ebben hinni, nincs olyan, hogy másik fél, nekem sose volt és nem is lesz senkim.
7/18 anonim válasza:
Öt évig hittem benne, hogy megtaláltam. Aztán megcsalt. Összetörtem. Megkeserdetem.
9/18 anonim válasza:
Már nem igazán, kinőttem a tündérmesékből...
10/18 anonim válasza:
Nem. Sajnos a véletlen mindig közbeszól, ha meg is találnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!