Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresnek fel évente 1-2x az exeim?
3 komoly kapcsolatom volt, ebből mind a 3an felhívnak vagy írnak évente legalább egyszer.
Félreértés ne essék, nem érdekelnek már, ebből 2vel barátian váltunk el, a harmadikkal nem annyira...
Ők szakítottak velem anno.
Nekem nem hiányzik a társaságuk, szeretem őket életem végéig, hiszen életem legtöbb fontos eseményén ők részt vettek, de nem akarok belemenni ebbe a bájcsevelybe minden évben.
Ez jelenthet egyáltalán valamit?
25/L
Gondolom
Most jut eszükbe egy két dolog veled kapcsolatban, amit nem
Értékeltek anno.
Vagy unatkoznak.
Vagy visszacsatolast keresnek.
Velem is előfordul, de nem látom értelmet, megindoklom nekik és beken hagynak.
Felkereshetünk mi is helyettük, ha írsz ki címet. :D
32/f
Mi lányok/nők mindig túl tudjuk idealizálni a helyzetet és sokszor olyanokat gondolunk bele, hogy “jajj biztos hiányzok neki”, “oh még talán fontos lehetek neki?” És sok ilyesmi kusza gondolat fogalmazódik meg a fejecskénkben, de csak túlgondoljuk a dolgokat.
Engem is felkersett egyszer az egyik volt szerelmem, sőt még bókolgatott és újra el kezdett udvarolni. Nem volt komoly szándéka, csak a szex. Az exe megcsalta, majd ki is dobta. Csalódott volt nagyon és puncihiány is gyötörte. Pár lány ismerősömnek is írogatott. Aki szakít veled és utána évente feltűnik, csak magából csinál bohócot. Biztos szép vagy, vonzódnak hozzád, szerettek anno és lehet hiányzol nekik az ágyukból. Bár nem ismerem őket, nem akarom megítélni a helyzetet és őket sem, de ez tűnik a legjobb magyarázatnak. Van most nőjük, de lehet tőlük nem minden téren kapják meg azt, amit szeretnének, legyen szó bármiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!