Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ady77 kérdése:
Élhetek Irakban a szerelmemmel boldogan?
Figyelt kérdés
A városunkban járt egyetemre 2 évig együtt voltunk de mivel lediplomázott mesterképzésben így haza kellett mennie. Nagyon szeretjük egymást egy évig együtt is éltünk minden tökéletes volt és jelentkezett is doktori fokozatra hogy ismét együtt lehessünk. Nem bírom nélküle mert nagyon szeretem de nehéz ilyen távol. Nagyon jó munkahelye van így pár év múlva ha a kötelezettségeim már nem szólítanak ide ki is költöznék hozzá. Mi a véleményetek?2019. márc. 5. 17:50
2/10 anonim válasza:
Menj csak, egy ostobával kevesebb lesz az országban...
3/10 anonim válasza:
Ha háborús övezetbe akarsz élni, menj csak bátran. Szinte mindent tudok az arabokról. Jót és rosszat is tudok írni.De egy dolog nagyon fontos. Itt más arcát ismered és ott is lesz egy másik arca. A szülei és a testvérei fogják irányítani míg élnek. Éltem arab országban, tudom miről beszélek.
4/10 anonim válasza:
Ha szeretnél bezárva összeverve élni,ezek máshol cukik,de amint hazamész velük kb a tehén is feletted áll majd.. Nyugi menj csak,magyar nők magyar pasik melett is szeretik ha ütik alázzák őket,csak a helyszin lesz n
lad más. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor azt már alig merem megemlíteni hogy második feleség lennék😃
2019. márc. 5. 20:34
7/10 anonim válasza:
Gratula! Sok sikert pár év és nem lesz smile a mondat mögött, de te tudod.
8/10 A kérdező kommentje:
Az eszem maximálisan elfogadja az hozzászólásokat de a szívem meg tudja hogy ő nekem az igazi. Ez egy nagy zsákutca mert tudom hogy csak mellette lehetnék maximálisan boldog annyira szeretett és én is viszont de azt tudom hogy a kiköltözéssel pedig óriási áldozatot hoznék a szerelemért! És a legnagyobb baj hogy itt tesztelni nem nagyon lehet mivel ha ott vagy össze kell házasodni hogy maradhass de nem szeretném ha szégyenkeznie kellene miattam ha esetleg mégse tudnék beilleszkedni.Ez egy nagy különbség pl köztünk hogy a kultúrájukban a mások véleménye sokat számít. Szívem mélyén érzem hogy nagyon nagy a kockázat....de tudom hogy csak vele lehetek boldog!
2019. márc. 6. 10:31
9/10 anonim válasza:
Nem Te azt nem tudod, hogy az egy teljesen más kultúra, másképp vannak szocializálva. Itt úgy viselkedik ahogy itt szokás, de náluk az lesz, hogy annyi jogod van feleségként, ami egy üres A4-es papírra le van írva semmi! Csupán az életeddel játszol. Azt el tudod képzelni, hogy a másik feleséggel osztozol rajta, nincs rövidnaci meg kisruha nyáron. Nem akkor mész az utcára, amikor akarsz. Sorolhatnám. A lányom nélkül soha című filmet nézd meg! Ajánlom még, hogy keress Irakban élő nőket, vagy fórumokat, ahol ez téma. Beszélj velük. Hány éves vagy?
10/10 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Ajánlom figyelmedbe a hasonló kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!