Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van ennek értelme így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek értelme így?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác akivel találkoztunk egyszer, egy hete. Előtte már láttuk egymást többször beszélgettünk facen stb.

A randi tök jól sikerült, volt csók ami nagyon jó volt. Mondta ő is meg azóta is keres. De viszont 25 éves létére nem volt még komoly kapcsolata és hát nekem ez a heti 1 tali elég kevés, így sehova nem fogunk haladni viszont nem akarom én mondani neki hogy na akkor talizzunk már többször... Nem is nagyon ráérős mellesleg.. És ahogy észre vettem elég határozatlan egy srác. Sajnos. Hagyjam vagy inkább sodródjak az árral?

2019. febr. 26. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kedves nőtársaim, mikor tanuljátok meg végre, hogy amíg a sültgalambot várjátok, hogy belerepüljön a szátokba addig valaki szépen odamegy és megeszi előletek? "Nekem ez a heti 1 alkalom kevés, viszont nem akarom én mondani neki, hogy na akkor talizzunk többször" Néma gyereknek....Senki sem gondolatolvasó, ha szeretnél valamit nyisd ki a pici szád.
2019. febr. 26. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Bátorítsd kicsit akkor, és jelezd valahogy nem konkrétan, hogy nyitott lennél többet is találkozni.
2019. febr. 26. 13:42
 3/4 Rockarc ***** válasza:

Nem sok. A srac lathatoan nemhogy a tempot nem erzi, beragadt valami altala tokeletesnek kepzelt sematikaba. Keszulhetsz ra, hogy minden ilyen nyogvenyelos lesz vele, nem tudja mi kell a noknek. Lehetoseged nem sok van, vagy jatszod a Terez anyat, es ferfire hasonlito eszkozt faragsz belole, vagy meghagyod masnak ezt a nemes feladatot.

42F

2019. febr. 26. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Na ahoz semmi kedvem hogy férfit faragjak bárkiből is.
2019. febr. 26. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!