Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon bízhatom e egy 19 éves srác szerelmében?
20 éves koromban voltam szerelmes utoljára, előtte nagyon tudtam szeretni, de egyik nőnek sem kellett a szerelmem. Azóta megértem, férfibb lettem és vonzóbb a nők szemében, voltam is viszonylag sokkal, de szerelmes nem tudtam lenni úgy, mint ahogy tizenévesen tudtam (sőt sehogy). Ha csak az egyik lány máshogy dönt anno...
25/F
Butaság komolyan tervezgetned vele. Igaza volt exednek, nem látod tisztán a dolgokat. Most még egy darabig dúl a szerelem. Te már lassan házasodni fogsz akarni, gyereket, ő pedig még fiatal, most kezdi igazán élni az életet, nem hiszem hogy ő is akarna egyhamar házasodni vagy gyereket. És mondjuk gondolj bele mi lesz amikor ő 25 lesz, te pedig 35. Könnyen megeshet, hogy talál majd egy hozzá sokkal jobban illő 20 éves csajt.
Persze mondhatjátok, hogy nem kell ennek így történnie, de felesleges ebben bízni. Nagyon kicsi az esélye, hogy szépen fog ez alakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!