Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak annak, ha a férfi vonzódik a nőhöz?
Ez a tipukus - érzem, hogy van köztünk valami - vonzalom. Nem csak a megfektetném vágyra gondoltam.
L
Érdeklődök iránta, vágyok a társaságára és ezáltal kellemesen érzem magamat vele. Több napos szünet esetén már-már hiányolom a személyét. Gyakran dicsérem sok szempontjából. (kinézetét, eszét, ügyességét stb.) Személyes találkozó esetén messziről látszik rajtam, ha el vagyok varázsolva. pl.: állandóan keresve a tekintetét végig szemkontaktot tartok vele, amiből kiolvasható egyfajta rajongás. (ha csak kefélésre hajtok akkor nem tartom végig a szemkontaktot, hanem inkább a testére vetek több pillantást)
Persze hazudnék, hogy egyáltalán nem számítanának az ilyen lányoknál is a testiségek, sőt igen is fontos, de csupán másodlagos szerepet tölt be, a személyiségével, a társaságával... szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!