Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel kettesben akarunk lenni, de nála is otthon lesznek a szülei és nálam is. Hova tudnánk menni?
Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 21:42
11/13 anonim válasza:
Gondolom annyi pénzetek sincs, hogy ketten összedobjatok egy éjszakára valót hotelben. Xar ügy..
12/13 anonim válasza:
Amúgy komolyan mi találjuk ki neked, hogy milyen lehetőségeid vannak? Van-e pénzetek? Vannak-e barátaitok, vagy nagyszüleitek? Vicces fiú vagy...
13/13 anonim válasza:
Jesszusom. Amíg én 3 hónapra visszakényszerültem a szüleimhez, a páromhoz meg nem mehettünk, mert együtt lakott a tesójával egy nagyon kicsi lakásban, akkoriban mi hétvégente budapesttől nem messze lévő helyeken pár ezer forintért kivettünk szálláshelyeket. Egyrészt együtt tudtunk aludni, másrészt minden hétvégén kirándultunk. Imádtam és kb 10esből kijött minden kettőnknek.
Nem lehetsz ennyire életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!