Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak szokták szerelmesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szokták szerelmesnek tettetni magukat? Mi céllal?

Figyelt kérdés

Jóban vagyok egy sráccal, barátok vagyunk. A kezdetektől nagyon ragaszkodott hozzám, minden nap keresett, sok időt töltöttünk együtt. Egyszer megkérdezte, szerelmes vagyok-e belé, mire mondtam, nem. Akkor azt mondta, ő sem, csak jólesett volna a büszkeségének, ha igent mondok.

Illetve személyesen is azt mondta, nincsenek érzelmei irántam.

Ma találkoztunk, most sokáig nem fogunk, illetve az sem biztos, fogunk-e még egyáltalán.

Csinált valamit, ami nekem lelkileg nagyon jólesett (gesztus, nem kell semmi komolyra gondolni), és már nem tudom, hogy hogyan vagy miképp, minek kapcsán, azt mondta, hogy amit mondott aznap, az nem teljesen úgy van ahogy, csak én nemet mondtam, és nem akarta, hogy esetleg megalázva kelljen éreznie magát az érzelmei miatt (ezt most szó szerint így). Többet/mást nem volt hajlandó mondani, nekem meg mennem kellett.

Mire jó ez, mit szeretne valaki ilyenkor elérni?

2019. febr. 7. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Hogy pinát kapjunk
2019. febr. 7. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
A férfiakat nem szabad komolyan venni vagy tisztelni. Mind csak dugni akar. Már nem tudom hanyadik ismerősömnél derül ki, hogy a csávónak párhuzamos kapcsolatai vannak, vagy legalábbis félredugnak. Érzelmekre képtelen ösztönlények, azt javaslom, hogy te is csak használd ki őket. Többet nem érdemelnek(tisztelet a nagyon kevés kivételnek, akik meg csak azért nem dugnak félre, mert túl rondák hozzá).
2019. febr. 7. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Masodiknal a pont!
2019. febr. 7. 17:26
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
#3 Engem is csak folyamatosan kihasználnak. Eljátsszák a jófiút, az érdeklődöt, a szerelmest, egészen amíg nem jutnak a bugyidba. Aztán kiderül, hogy ezalatt végig volt barátnőjük. Ő is csak azért, mert nagyon jól néz ki és azért őt megtartják trófeának, vagy jó lesz majd anyának a génjei miatt, de csalják összevissza. Egy kezemen meg tudom számolni, hány hűséges és tényleg rendes csávóról tudok. De lehet ők sem azok, csak még nem buktak le :D És ezt nem gyűlöletkeltésnek szánom, csak a tapasztalataimról beszélek.
2019. febr. 7. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Szoktàk. Úgy vesztettem el a szüzességem, hogy bedőltem egy ilyennek. 4 hónap. Majd a szex utàn dobott. Semmi tapasztalatom nem volt kapcsolatok terén.
2019. febr. 7. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
A 2-es mindent leirt!!!!
2019. febr. 7. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha először azt mondta ő sem,csak jól esett volna az egojának,ha azt mondod igen.Majd legközelebb azt,hogy amit először mondott az nem teljesen igaz(vagyis hogy nem szeret egyaltalán),akkor ez azt jelenti szeret,vagy legalábbis vannak bőven érzései,ami túlmutat a barátságon.Nem?

Hát azt jelenti,hogy erőt vett magán,és bár elég hányavetett módon,de bevallotta,hogy nagyon-nagyon kedvel.Mi volt az a gesztus,ami miatt nem mostanában találkoztok?Biztos nem tetszik Ő is neked?

Szóval,amit előttem írtak az itt nem igaz.Bár azokat én is megtapasztaltam már.De itt ilyenről szerintem nincs szó.

2019. febr. 7. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!