Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szokták szerelmesnek tettetni magukat? Mi céllal?
Jóban vagyok egy sráccal, barátok vagyunk. A kezdetektől nagyon ragaszkodott hozzám, minden nap keresett, sok időt töltöttünk együtt. Egyszer megkérdezte, szerelmes vagyok-e belé, mire mondtam, nem. Akkor azt mondta, ő sem, csak jólesett volna a büszkeségének, ha igent mondok.
Illetve személyesen is azt mondta, nincsenek érzelmei irántam.
Ma találkoztunk, most sokáig nem fogunk, illetve az sem biztos, fogunk-e még egyáltalán.
Csinált valamit, ami nekem lelkileg nagyon jólesett (gesztus, nem kell semmi komolyra gondolni), és már nem tudom, hogy hogyan vagy miképp, minek kapcsán, azt mondta, hogy amit mondott aznap, az nem teljesen úgy van ahogy, csak én nemet mondtam, és nem akarta, hogy esetleg megalázva kelljen éreznie magát az érzelmei miatt (ezt most szó szerint így). Többet/mást nem volt hajlandó mondani, nekem meg mennem kellett.
Mire jó ez, mit szeretne valaki ilyenkor elérni?
Ha először azt mondta ő sem,csak jól esett volna az egojának,ha azt mondod igen.Majd legközelebb azt,hogy amit először mondott az nem teljesen igaz(vagyis hogy nem szeret egyaltalán),akkor ez azt jelenti szeret,vagy legalábbis vannak bőven érzései,ami túlmutat a barátságon.Nem?
Hát azt jelenti,hogy erőt vett magán,és bár elég hányavetett módon,de bevallotta,hogy nagyon-nagyon kedvel.Mi volt az a gesztus,ami miatt nem mostanában találkoztok?Biztos nem tetszik Ő is neked?
Szóval,amit előttem írtak az itt nem igaz.Bár azokat én is megtapasztaltam már.De itt ilyenről szerintem nincs szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!