Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet úgy intézni, hogy egy lánnyal, akire vágysz megnézed facebookon hová megy és ott véletlennek álcázva összetalálkoztok vele?
Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 12:46
11/22 anonim válasza:
"Ma a közösségi oldalakon bárkinek utána lehet nézni." - Próbálj engem lekövetni, még az ismerőseim is többféle csoportra vannak osztva és kevés az, aki tényleg mindent láthat. :-D
12/22 anonim válasza:
Ha kiteszi hova megy,akkor ne lepődjön meg.Egyébként nem feltétlen jön rá,hogy miatta mentél,ezen csak azért aggódsz,mert Te tudod az igazságot.Bár pont ezért érdemes vinni egy haverod álcaként.Aki mondjuk épp mással van már elfoglalva mikor "véletlen összefuttok"'A drogosomról nem tudom vannak e vagy nincsenek.
Az is sorsnak számít,hogy kapsz egy ilyen sugallatot ezt és ezt kell tenned,ide vagy oda menned.
13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Szerintem is.
2019. febr. 6. 13:15
15/22 A kérdező kommentje:
Már meg ne haragudj, de attól, hogy én szeretnék újra látni egy régen ismert valakit, annak mi a jó ég köze van a pszichopátiához?
2019. febr. 6. 13:52
16/22 anonim válasza:
Úgy már más, ha ismered és nem idegen. Úgy nem olyan ijesztő. :D
17/22 anonim válasza:
Azért ijesztő, mert ahelyett, hogy ráírnál, hogy “szia, rég találkoztunk, lenne kedved összefutni?:)”, inkább titokban követed valahova. Ilyesmit tényleg pszichopaták szoktak csinálni.
18/22 anonim válasza:
Ettől még nem lesz senki pszichopata,nem kéne túlzásokba esni.Sőt még akkor sem,ha nem ismeri 600 éve.Csak látâsból,és szeretne megismerkedni vele,akkor sem teszi ez pszichopatává.
19/22 anonim válasza:
Nézd, megpróbálhatod, de ne hazudj magadról olyat, ami könnyen kiderül.
20/22 A kérdező kommentje:
Azért nem írok rá, mert utoljára hat vagy hét éve találkoztunk egy angol nyelvi kurzuson. Ráadásul alig beszélgettünk Szerintem nem tudná mire vélni, ha ennyi idő után megkeresném.
2019. febr. 6. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!