Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tanulás rovására megy az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanulás rovására megy az, hogy tetszik a tanárom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok.

Egyetemista. Tavaly elkezdett tanítani egy fiatal tanár(nem tudtam, hogy fiatal, csak nála volt hely). 27 éves.

Konkrétan egész félévben minden bajom volt, lámpalázas voltam, majdnem sírtam minden óra előtt, hogy nekem ez nem megy, mert nagyon tetszett.

Aztán jött a vizsgaidőszak, stb. Jövő héten kezdődik a sulim, és direkt figyeltem, hogy ne hozzá vegyem fel az órát. Sikerült is. Erre mit ad a sors? Kaptunk egy köremailt, hogy sajnálatos hírrel közlik, hogy ahova én felvettem az órát tanárnak közbe jött valami iszonyatosan fontos dolog, így helyette ez a 27 éves tanár veszi át az óráit. Azóta sírok. Nekem nagyon tetszik ez a tanár, de tényleg, extrán, és nem akarok minden óra előtt rosszul lenni.

Mit tehetnék? Átkérni magunkat nem lehet máshova. Cserélni senki nem akar velem.

Hogy legyek egy magabiztos nő, aki eltekint mindentől? Mit tehetnék?

2019. febr. 4. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Szedd elő az eszedet és gondolj arra,hogy milyen rossz érzés lesz ha meghúznak ebből a tárgyból.

Tanulj, tanulj, tanulj, és juss el oda,hogy túllépsz a lámpalázon és motiváljon,hogy jól vizsgázz előtte.

2019. febr. 4. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ennyit! Ő ugyan úgy kezel, mint a többi diákot (gondolom nem tudja, hogy bejön neked), szóval ne pánikolj:)
2019. febr. 4. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Úgy érted, hogy annyira bejön, hogy szinte már rosszul vagy tőle és abszolut nem is tudsz a jelenlétében rendesen figyelni semmire?

Szerintem próbáld ki, hogy egyre többet legyél a közelében vagy gondolj rá. Egy idő után átkattan az agyad és hiába marad számodra vonzó, már nem lesz annyira szám, hogy ennyire zavaró legyen.

2019. febr. 4. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Mintha csak én irtam volna ki...:D Nekem az segített, hogy direkt másokra gondoltam, benne pedig kerestem a hibákat, és találtam is bőven, mondjuk az is segített, hogy kicsit flegma volt velem velem, plusz a többiekkel jobban foglalkozott. Szóval tuti nem jöttem be neki :D de persze ő sem tudta szerintem, hogy ő bejön nekem, azért figyeltem erre, hogy ne derüljön ki.

Ha gondolod írj privit :)

22/L

2019. febr. 5. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!