Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag nők válasza érdekel! Mit takar számotokra az "alfahím" megnevezés?
Akit ők alfának neveznek, az valójában nem az alfa, hanem a kis süldő béták, akik várják a lepattanót, dugnànak ész nélkül, de ennyiben ki is merül a tudomány.
Bármilyen állatfajt nézel, ott az alfa az a családfő, a családfenntartó, az esszenciális APA. Az ereje teljében lévő érett hím, aki nem csak legyártja a kölyköket, de vadászik és védi az övéit.
Úgyhogy nekem az alfáról is az én apàm ugrik be.
Akiket itt alfáknak hívnak egyesek ... hát ez róluk árul el sokat, hogy hozzá képest alfa. De hozzám képest meg egy tacskó.
Ennyi.
A nőket hiába kérdezed, nem értik ezt sem. Ők a kinezethez, nagypofahoz tarsitjak. Pedig az igazi alfák nem szépfiúk és nem is locsognak feleslegesen. Amikor mi alfazunk pont az általuk alfának vélt pózereket figurazzuk ki.
Ilyen figurákkal egyáltalán nincs semmi bajunk. Az éjjel nappal Bukarestes Kristófokkal annál inkább.
Azt vettem észre, hogy akik alfáznak embereknél, azok irtó nagy önbizalomhiánnyal küzdenek, és ráakaszkodnak az első nőre, aki hajlandó szóba állni velük, és meg vannak sértődve, ha valaki elutasítja őket.
Én az állatvilágban látom értelmét ennek a kifejezésnek, ott van helye, embereknél nincs, és nem is kéne erőltetni. Mi nem falkában élünk.
Számomra: magabiztos, felelősségteljes, lehet rá számítani, megbízható, őszinte, gondoskodó, családcentrikus, biztonságot ad.
A kigyúrt bunkó kis t@knyok a szememben sok mindenek, csak nem "alfák"... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!