Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon régen sütött már nekem tortát nő. Mennyire van rendben, ha nagyon vágyom erre?
Úgy gondolom a vágyad tárgya csupán egy ideig lenne érdekes...
-Nem csupán születésnapra;egyébként is sütöttem finom tortát kénye-kedve szerint a páromnak...
A meleg vacsora;vasalt illatos ruha; jó szex a kényelem stb megszokottá válik...
A "szerető partner" hiába igyekszik már nem lesz érdekes.
De ettől még szeretek sütni:)
Manapsag egy no bemegya cukraszdaba es vesz egy szeket tortat a szulinapodra meg mas ajandekot. En is igy szoktam. Sokat dolgozok es az idom ertekesebb annal,hogy fozzek vagy hazimunkat vegezzek.
Attol meg szeretem a masikat,h nem vesztegetem el az idom olyanokra,mint a sutes.
N
Én szoktam sütni, még a kollégáknak is.
Megfelelő nőt kell találni.
Teljesen normális, hogy vannak ilyen vágyaid. Nekem pl fontos, hogy a pasas adjon virágot.
Te csak szimplán egy társra vágysz akivel szerethetitek egymást. Valamiért most épp a szülinapi torta sütés mint jelenségben éreznéd ennek a bensőséges kapcsolatnak a mérőjét. Legyen. Majd fél év múlva másban látnád ennek hiányát, ha addig sem találsz valakit. (ezt a többieknek mondom)
Magyarul te csak annyit mondtál, hogy : "Szeretnék végre valakit, aki szeret engem". És hogy ez mennyire van rendben? Teljesen! Ez a normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!