Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek unalmas?
Ez kicsit tág kérdés, nem igazán lehet ebből leszűrni, hogy mikor "vagy unalmas úgymond", de feltételezem párkeresés fázisnál, szóval itt van pár hint:
Első körben tudj dolgokról beszélni. Én pl kiskoromban elég csendes voltam, de amikor nyelvvizsgára készültem, akkor kezdtem el megtanulni úgymond beszélni dolgokról, s megoldódott a dolgokról való beszélés problémám.
A másik pedig, a hobby. Ne aggódj amiatt, ha úgy érzed hogy ez mások számára unalmas lehet, ha kellő átéléssel adod elő (és miért ne adnád így elő, hisz a hobby-d), akkor nem lesz az.
Összegezve: ha munkáról/hobby/kedvenc film/sport/akármiről tudsz beszélni / érdekes tényeket feldobni (amit nyilván tudsz, mivel hogy Te dolgozod, illetve Te végzed az adott hobby-t), akkor azzal már érdekes leszel.
Ha nem, akkor rossz a kiválasztott személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!