Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban, de szűzen, szerintetek ez szokványos?
Figyelt kérdés
Én egy 27 éves férfi vagyok és 1 éve együtt vagyok a kedvesemmel. Ő az első barátnőm és nagyon szeretem. Nagyon jól elvagyunk, sokat nevetünk, mókázunk, együtt nézzük a S. és New Yorkot, ő szoktatott rá, tök jó sori. Ami nekem kicsit fura, hogy nem szexeltünk még. Én szoktam őt orálisan kielégíteni és nagyon élvezem, ő viszont engem nem szokott, mert azt mondta nem szereti, megértem, nekem ez nem baj. Kézzel szokta viszont. De maga az aktus még nem történt meg, mert azt mondta azt akarja, hogy különleges legyen. Azt is tudja, hogy én még nem voltam nővel. Ettől függetlenül, ő 2 hónapja egyszer és fél éve is egyszer volt olyan vele, hogy céges buliban az egyik munkatársával (egy férfivel) összemelegedett. Fél éve az aktusra is sor került, két hónapja csak csókolóztak. Azt mondta sajnálja, de meg kell értenem, mert miután már szexelt az ember, van egy szükséglet, ami rátör néha és muszáj. Én elhiszem neki, de azért elbizonytalanodtam mostanában kicsit, ti mit gondoltok? Nem szeretném elveszíteni, mert nem tudom lesz-e még valaha lehetőségem egy barátnőre.
Ember, nem tunik fel, hogy masokkal szexel, mig ti egyutt vagytok, teged meg neha hasznal kis egy kis nyalifalira? Nyilvan jo neki, hogy szuz vagy es nem maszol ra, ezert is huzza a dolgot, meg azert is, mert igy nem erted meg, hogy lenyegeben megcsal.
De zenyleg. Igenye van a szexre, mivel o tudja, hogy mi az, de veled, a parjaval nem fekszik le, mert hogy legyen kulonleges? :D Ritka alja egy noi logika ez, pedig en is az vagyok.
2019. jan. 24. 19:50
12/19 anonim válasza:
🙀 Nem ez nem szokványos. Légyszi kérdező, írd azt hogy ez csak egy rossz vicc és csak kitaláltak az egészet.
2019. jan. 24. 19:52
13/19 anonim válasza:
Kár, hogy téged nem lehet lepontozni. Ennyire unod magad tényleg?
Ajánlok egy jó könyvet: Adjátok vissza a hegyeimet, Wass Alberttől.
2019. jan. 24. 20:05
14/19 anonim válasza:
Ilyen nőt biztos, hogy nem vennék feleségül, úgy dobnám ki, hogy a lába sem érné a földet. Inkább lennék egydül mint egy ilyen kapcsolatnak nevezett érdekbarátságban.
Nem vagy te gazdag, hogy esetleg amiatt van veled, hogy bebiztositsa a jövőjét?
2019. jan. 24. 20:28
15/19 anonim válasza:
Ez milyen troll kérdés már. Ennyire elvakultan szerelmes nem lehetsz. Megcsalt, ennyit ér a becsületed? Minek vagy még vele?
2019. jan. 24. 21:52
16/19 anonim válasza:
Mekkora kamu kérdés. Jól hülyíted a válaszolókat. :D
2019. jan. 24. 21:55
17/19 anonim válasza:
"Azt mondta a születésnapomon lehet, hogy szexelünk! :) A születésnapom augusztusban van."
Neeeee!!!!!!!! Ez viccnek is durva!
2019. jan. 24. 22:15
18/19 anonim válasza:
Te eltartod ezt a nőt? Vagy miért haverkodik veled? Ennyire nem lehetsz hülye... Rendszeresen kefél, csak nem veled és téged ez nem zavar? Szerintem nem fog veled lefeküdni a születésnapodon sem, ezt biztosra veheted. Ha most azonnal kitennéd a szűrét is késő volna! 31/N
2019. jan. 26. 00:02
19/19 anonim válasza:
Ha ez a sztori igaz... szegénykém... ennyire ne becsüld le magad! Keress magadnak egy normális lányt! Biztos találsz, csak légy nyitott és ne add fel. Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!