Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányoknak is hasonlo erzesei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak is hasonlo erzeseik vannak, mint nekunk, pasiknak?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik, tudom. Egy átlagos lány is érzi magát magányosnak, sok esetben? Neki is olyan jól esik egy apró bók, egy kis mosoly? Vágyik arra, hogy el hívják valahova?
2019. jan. 24. 08:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Nem , szerencsére nem igen vágyom meg ezekre es nem is érdekel

Magányos nem vagyok, bók nem érdekel mosoly sem, nem szeretem ha bárhova is elhiv egy férfi mert az azt jelenít ő akar helyettem fizetni és azt nwm szeretem . Szeretem fizetni a saját részem

Soha nem voltam reggel “kanos” inkább délután vagy este

N24

2019. jan. 24. 10:14
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg csak a nők vágynak ilyesmire. Pasiknak általában elég csak a szex.
2019. jan. 27. 18:25
 13/22 anonim ***** válasza:
39%
Bizonyos korig, kb 28-30 éves korukig. Addigra kapnak annyi figyelmet, hogy belefásulnak. Amikor férfiként kiöntöm a lelkem, hogy mennyire hiányzott a csaj és mennyire fontos nekem, ő meg reakciónak annyit mond, hogy "jajj, ne drámázz már", akkor én azt a nő részéről érzelmi sivárságnak élem meg. És nem egy ilyennel találkoztam már. Nekem ennél több kell érzelmileg.
2019. jan. 27. 19:37
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, én a harmadik ikszben járva is éppúgy igénylem ezeket a dolgokat.
2019. jan. 27. 21:13
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
#13 Vannak akik nem szeretnek másoknak drámázni, még akkor sem, ha ők is magányosnak érzik magukat néha. Tudod, siránkozni, drámázni bárkinek ciki. Sokan éreznek ilyeneket, de nem föltétlenül teregetik ki a nagy világnak, mert az szánalmasan néz ki.
2019. febr. 4. 09:58
 16/22 anonim ***** válasza:
20%
15: Elmondani valakinek akit kedvelsz, hogy nagyon hiányzott neked... az szerinted siránkozás?
2019. febr. 4. 18:28
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

#16 Van valami közöd ahhoz a valakihez? Netán a barátnőd? Nem csodálom, ha közömbösen reagálta le.

Én sem lennék képes így lelkizni akárkivel, állítani hogy ‘hiányzott és fontos nekem’ egy olyan embernek, aki nem közeli barátom/párom/családtagom.

2019. febr. 4. 20:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván több éve ismerem közelről, nem vagyok gyagyás. És úgy jött ez, hogy kb legjobb barát az illető. Ezért mondtam, hogy érzelmileg teljesen sivárak legtöbben sajnos. A mindennapi mókuskerék megöli az emberekben az érzelmi intelligenciát.
2019. febr. 4. 21:38
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Csak a pénzre mutatnak érzelmi reakciót.
2019. márc. 4. 19:38
 20/22 anonim ***** válasza:
24%
Nyomi kis farokverő vagy csak! Ha lenne egy kis fogalmad az életről akkor tudnád hogy akikről te álmodsz azokat az IGAZ PASIK már fel is szedték...
2019. ápr. 21. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!