Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy pont annak a lánynak nem jövök be, aki nekem nagyon tetszik és szerelmes vagyok belé?
# 7
A te szempontodból akkor ez most mellékes, de azért leírom: az, hogy ez kiben mit kelt inkább erősen személyiségfüggő. Én pl jobban bírom az intro srácokat, míg volt olyan pasi, akin mindenki látta, hogy ezerrel rám van állva, de egyszerűen nem tudtam őt komolyan venni. Mondjuk ez sarkallatos példa, mert a csávó eleve az a macho típus volt, de nekem ez komolytalan.
Egyébként hogy viselkedsz vele másképp, mint a többi lánnyal? Miből sejthetné egyáltalán, hogy vele nem csak szórakozol, mint a többi lánnyal akivel jóban vagy?
Csak kérdezem, nem kell leírnod, ha nem szeretnéd.
Egyébként szerelmet semmiképp ne vallj egyelőre. Első körben ha pasi lennék, én flörtölnék vele, hogy lássam a reakcióit: tetszik neki vagy inkább távolságtartó lesz ha kicsit rákapcsolsz? Nem nem elzárkózó veled ezután sem, akkor hívd el valahova, ismerd meg jobban, ennyi.
Ha meg így sem jössz be neki, hát c'est la vie. Legalább megtudod, és előbb zárod le magadban és lépsz tovább. Sajnos ezen mind átesünk kb.
A képességeidnek ehhez semmi köze. Nem illünk össze mindenkivel, ha nem vetted volna észre eddig. Van, aki bejön nekünk, van, aki semmit sem mozdít meg bennünk, és (ritkán olyan is) van, akinek egy pillantásától megroggyan térdünk.
Na, a csajok ugyanígy működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!