Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám le szoktatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám le szoktatni a barátomat a cigiről vagy legalább azt légy még kevesebbet cigizzzen?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy nagyon sokat cigizik és valamikor inkább ott hagy engem egyedül a szobában egy fél órára És kimegy cigizni és nagyon gyakran cigizik félóránként legalább
2019. jan. 20. 08:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Én eleve össze sem jöttem volna egy vele. Vagy legalábbis burkoltan céloztam volna neki rá, hogy meddig akar dohányozni, le akarja-e tenni eleve... Ha meg nem a válasz semmi esetre, akkor szívja tovább, én nem szagolom a büdös pofáját.
2019. jan. 20. 12:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha rá akar gyújtani akkor mond neki kényeztessen odalent! Jó cselekvés a dohányzás helyzett! :D
2019. jan. 20. 12:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Én 20/F vagyok és azt nem értem, hogy miért dohányzik ennyi nő? Ráadásul ma már még a hülye is tudja, hogy egészségtelen, de még büdös is. Ez meg a másik, hogy szerintem egy nőnek nem szabadna büdösnek lennie, az elég visszataszító (tudom, hogy a kérdésben pont fordítva van). Így elég nehéz kapcsolatot is alakítani valakivel sajnos, nem hogy még együtt is legyek olyannal, aki bagózik. Te hogy bírod, te is szívod?
2019. jan. 20. 14:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy szeretem de amikor kimegy a szobából és itt hagy akkor tudom hogy cigizik csak olyan rossz hogy sokat és gyakran cigizik
2019. jan. 20. 15:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Én nem cigizem
2019. jan. 20. 15:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Az is benne van hogy félek hogy előbb utóbb meg fog halni tüdőrákban ha ilyen sokat cigizik
2019. jan. 21. 05:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen tapaszok meg pirulák (mint egy tictac, amiben nagyon kis dózisban van nikotin), szerintem a patikában érdeklődjétek meg.
2019. jan. 21. 08:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Azok segítenek leszokni neki. De csak akkor fog működni, ha le is akarja tenni. Ha neked nem hisz, hogy káros, menjetek el a dokihoz vagy egy szakemberhez aki segít is tippeket adni a leszokáshoz.
2019. jan. 21. 11:05
 19/19 anonim ***** válasza:
hát, vagy megszokod vagy megszöksz :D én, mint láncdohányos senki kedvéért nem tenném le.
2019. jan. 22. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!