Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lepjem meg a párom?
Most kivételesen nem olyna válaszokat szeretnek kapni amik arrol szolnak hogy elegitsem ki / uj fehernemu
hanem pl csokival jelezni az útvonalat a hazban hogy merre menjen es a célban pl gyertyák varjak valami kis ajándékkal ilyesmi “meglepetések” erdekelnek
(19 eves lany & 20 eves fiu)
Te komolyan letennéd a csokit a földre és onnan kellene megenni?
Szerintem ez rossz ötlet, mert nem mindenki akar befalni 1 tábla csokoládét..
Inkább akkor már egy romantikusabb hangulatú vacsival..
a csokit ugy gondoltam hogy pl raffaellot lerakosgatni...
koszonom a hasznos válaszokat. még irjatok fozesen kivul mast legyszi:)
Hogy nincs benned ennyi kreativitás?
Mi nem ismerjük a a párod, nem tudjuk, hogy milyen meglepetésnek örülne. Hiába írom le, hogy az én páromnak jobban melengeti a szívét, ha elérakok egy jó nagyadag körömpörköltet, mint az, ha csokival/gyertyával, kicsi ajándékkal léptem meg. De hiába az infó, ha a te párod nem ilyen és még a körömpörköltet is utálja.
Ha már most egy ilyen dolog miatt idegenek segítségét keres, mi lesz később?
Én a helyedben egy kicsit elgondolkodnék.
Szerintem írd ki a cetlire,hogy elbújtam a lakásba,ha megtalálsz hatalmasat szexelünk.Van 5 perced,hogy megtalálj.
Bocs,de ha csokikat rakosgatsz ki,de nem kell megenni,akkor akár köveket is kirakhatsz,hogy tudja merre vagy.
jo eg ti hol éltek? :Ddddd 19 evesen ne főzzek mar neki pörköltet...meghitt dologra gondoltam éppen ezert irtam ki PÉLDÁNAK a csokis gyertyás “meglepetést”
koszi utolso :) a te kommented a legértékelhetőbb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!